≫ 

Luna saznala da se Moskva upoznala sa Slobom, poludela od ljubomore, pa počela surovo da ponižava Natašu! (VIDEO)

- Bilo je: "Jao, evo ga Sloba Radanović". Mislim da su se slikali - ispričala je Aleksandra Luni koja je bila prilično neprijatno iznenađena

  • 3

Ovonedeljni potrčci Luna Đogani i David Dragojević ove nedelje vreme će provoditi zajedno u sobi za izolaciju, a njima su se na samom početku druženja pridružili Aleksandra Subotić i Nemanja Tošić. Tokom razgovora, Aleksandra je otkrila Luni da se Nataša Moskva upoznala sa njenim bivšim momkom Slobom Radanovićem, što je blogerku prilično neprijatno iznenadilo.

Aleksandra je otkrila Luni da je Moskva bila oduševljena što je videla pevača, dok je Luna bila u šoku nakon ovog saznanja.

- Bilo je: "Jao, evo ga Sloba Radanović"! Mislim da su se slikali - ispričala je Aleksandra Luni.

- Upoznala se sa njim, je l'? Zar ga ona nije isprozivala? Slikala se sa njim, da li je moguće?! Jao, bre, pa ona je njegov fan! - bila je neprijatno iznenađena Luna.

Lunu je dodatno iznenadilo što joj Nataša Moskva to nikada do sada nije pomenula, iako su u rijalitiju zajedno već dva meseca i u dobrim su odnosima.

Pogledajte Luninu reakciju kada je saznala da se Nataša Moskva upoznala sa Slobom:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    6. novembar 2018 | 10:01

    Pa takve su 80% devojaka koje ga pljuju. Pljuvali su ga jer je Lunin a zapravo bi sve dale kad bi ih pogledao.

  • Hah

    6. novembar 2018 | 10:03

    Sa Slobom se non stop brdo devojaka slika na njegovim nastupima a dok je trajala zadruga skoro nijedna devojka ga nije podrzala. Pola tih sto se sad slikaju sa njim su ga pljuvali i nazivali "balvan" a sad cim nije vise sa Lunom odmah trk da se slikaju sa njim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA