U krštenici se zovem... Rebeka otkrila da joj to nije pravo ime, evo kako se zvala do 17. godine!

Zadrugari su prvo bili iznenađeni zbog onoga što su saznali, a onda su prasnuli u smeh

  • 5
Rebeki ovo ime nije pravo, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Novinar i voditelj Milan Milošević stigao je u Zadrugu kako bi učesnicima postavljao različita interesantna pitanja i otkrio neke tajne koje su pokušavali da sakriju od svojih cimera, ali i gledalaca, pa je tako otkrio da se jedna učesnica zvala Spomenka, ali da je sa 16 godina promenila svoje ime.

Naime, Milan je upitao Rebeku Popović da li je istina da je njeno pravo ime Spomenka, a ne Rebeka nakon čega su svi ostali bez teksta.

Rebeka Popović, Printskrin: TV Pink

- Mene je tata dobio jako kasno, ja sam njegovo prvo dete. Ni njegova rođena sestra nema dece. Između ostalog, on je pričao kako je dobio sina, bio je ubeđen da sam dečak. Međutim, to se mojoj mami nije svidelo, pogotovo zato što sam ja bila dva meseca u bolnici. Pre nego što sam krenula u školu, dobijala je histeriju. Kad sam krenula u školu, menjali su mi papire. U krštenici se zovem Spomenka, a onda je moja mama izabrala da se zovem Rebeka zvanično sa 16 godina. Moja mama je tako želela, ali moj tata je želeo narodno ime. Mama je čitala knjigu od nekog književnika o Rebeki koja je bila balerina - objasnila je Rebeka poreklo svoja oba imena i dodala da nikada nije imala komplekse zbog toga.

- Izvini, Rebeka, ja nisam znao da si ti kao mala bila Virdžina - dodao je Miki.

Bora Santana je među prvima prasnuo u smeh, a zatim i ostali zadrugari.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA