≫ 

Nemanja se uvukao Luni u krevet, ali nije očekivao da će ona ovako reagovati... (VIDEO)

Zaljubljeni Nemanja je pokušavao i pokušavao...

  • 2

Luna Đogani i David Dragojević spavaju u sobi za izolaciju budući da su izabrani za ovonedeljne potrčke, a društvo su im pravili Aleksandra Subotić i Nemanja Tošić.

Poznato je kakve emocije Nemanja ima prema Luni, kao i to da ona nije zainteresovana za uzvraćanje istih, bar za sada... Tako je Tošiću prijalo samo da bude blizu nje, a Luna se smeškala.

- Legao si mi u krevet! Hoću da spavam - rekla mu je.

- Pa, spavaj...

- Ne mogu od tebe - rekla je Luna, a Aleksandra i David su se samo smejali.

Nemanja sedi na Luninom krevetu/ Printskrin: TV Pink

Iako je Nemanja u jednom trenutku pokušao da joj se nasloni na guzu, Luna mu nije dozvolila.

- Nijedan muškarac ne može da spava pored mene dok ja to ne odobrim - rekla je Đoganijeva, a Nemanja je ostao u sedećem položaju podno njenih nogu.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Podsetimo, Luna je danas bila u KBC Zemun na lekarskom pregledu, posle čega joj je zakazano snimanje glave. Više o tome pročitajte OVDE, a Lunin izlazak iz bolnice u kojoj leži i Darko Lazić pogledajte u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milena2

    7. novembar 2018 | 10:13

    Nemanja super dečko, nežan, pažljiv, brizan a pre svega uporan. To mi se svidja kod muškaraca, ali znam da će mi sada nalupati minuse. Luna takav ti muškarac treba, a ne onaj lažljivi balvan. Ali oprez po strani, nikad se nezna kad ta ista osoba postane neko drugi. Svakim danom si mi super i lepša i bolja, i nek pričaju da glumiš, glumila je i Kija pa pobedi. Podrška za tebe iz jednog divnog grada i od mojih koleginica i prijatelja. Luna❤👑❣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA