≫ 

Matora nije htela da prisutvuje proslavi, zavukla se u krevet, pa grcala u suzama, a onda zadrugarima otkrila šta joj teško pada! (VIDEO)

Matora je svojim cimerima tok razgovora priznala zbog čega je neraspoložena

  • 2

Jovana Tomić Matora nije želela da prisustvuje proslavi povodom obeležavanja slave jedne zadrugarke, pa se osamila i rasplakala u spavaćoj sobi, a onda su joj prišli Ana Korać i Giba Vasić, pa su započeli razgovor.

Ana i Giba su bili revoltirani ponašanjem svojih cimera, pa su otišli sa proslave, a onda su ispričali Matoroj šta ih je toliko iznerviralo.

- Svi samo trpaju hranu, nikoga nije briga za slavu. Samo što u oči ne stavljaju ćevape. Prosto mi je bilo neprijatno, osećala sam se kao neki višak - požalila se Ana.

Matora je priznala zbog čega je neraspoložena i da joj nedostaje devojka Sanja Stanković sa kojom je započela vezu tokom prve sezone Zadruge.

Matora plače jer joj nedostaje Sanja, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Mnogo mi nedostaje Sanja. Nisam znala da će ovoliko da mi fali, zato što smo se zajedno dogovorile da treba da uđem. Znate koliko je plakala kada smo se rastajale, mislila sam da je jača od mene - rekla je ona, a onda priznala da joj se novi cimeri ni malo ne dopadaju:

- Svi gledaju kako da ti uvale kosku, odvratni su ljudi. Lažno žive, lažno se druže.

Pogledajte kako je sve to izgledalo na snimku ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kakanj

    8. novembar 2018 | 23:36

    uh uh uh

  • Vlade

    12. novembar 2018 | 09:13

    Nije joj lako.Sanja joj potrošila sve pare 0d prošle zadruge. Amsterdam, Diznilen i provodi. Sanja je skupa ljubavnica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA