≫ 

Niko nije hteo ni mene ni moje roditelje, bila sam najgora ljubavnica na svetu! Luna grcala u suzama u svađi sa Matorom, pomenula Kiju i Slobu! (VIDEO)

- Bila sam omražena u celoj Srbiji! Ne znaš kroz šta sam prošla! Misliš da pijem lekove iz dosade? - plakala je Luna dok se svađala sa Jovanom

  • 32

Lunu Đogani je zabolelo to što je svi u Zadruzi povezuju sa Davidom Dragojevićem, a tokom svađe sa Jovanom Tomić Matorom počela je da plače. 

- Šta hoćete od mene? Odmah mi pakujete priču sa zauzetim muškarcima, ja ovde ne smem ni sa kim da se družim. Došla sam ovde da se izvadim iz go*ana! Je l' ti znaš šta sam ja prošla dva meseca napolju, na lekovima sam završila... Iz kuće nisam mogla da izađem! Kakva Kija, kakav Sloba! Dok su oni rmbačili, ja sam sedela kući, udarala glavom o zid! - vikala je Luna u suzama.

- Zašto? - pitala ju je Matora.

- Zašto?! Zato što sam se zaljubila u skota!

Luna i Matora se svađaju/ Printskrin: TV Pink

- Ti si se i ovde ubijala u pojam dok se on družio sa svima - pokušavala je Matora da joj objasni, a Luna je planula još više.

- Nisam mogla da živim normalno! Izgubila sam posao, niko nije hteo da me angažuje da radim, ni moje roditelje! Niko ništa nije radio više! Niko me nije hteo, bila sam najgora ljubavnica na svetu! Omražena u celoj Srbiji! Ne znaš kroz šta sam prošla! Misliš da pijem lekove iz dosade?! Misliš da sam ja htela da uđem ovde opet? Morala sam! To mi je bio jedini način da spasim svoju porodicu, jer su ušli u pakao zbog mene i moje greške! Kako ne razumeš to?! - vikala je Luna.

Adam pokušava da uteši Lunu dok ona grca u suzama/ Printskrin: TV Pink

- Nemoj da me zaje*avaš, pišeš pisma Sanji da si joj drugarica... Povredilo me da ti, s kojom sam bila prijatelj, pričaš to... Ako ćemo tako, što ne kažeš onda da ja nisam lažov, jer je tvoja mama došla i rekla da sam ja lažov, lezbijka! Ti se non-stop vadiš na Kristinu! Ona je meni bila prijatelj ovde, i napolju mi je sad prijatelj, a ti si videla samo Slobu! Ako ti je toliko krivo što nisi zvala da se izviniš?! - nastavljala je Matora.

- Gde da se izvinim kad si me blokirala svuda?! - vikala je Luna, a njihovu svađu pogledajte u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • glas razuma

    9. novembar 2018 | 13:28

    Bruka. A setimo se samo slika sa letovanja posle prve Zadruge... kao ne može mi niko nista... otvaranje butika, Emirati, glumatanje ludila po tv emisijama... Nepismena, nevaspitana, neobrazovana... pa za koji posao je ona kvalifikovana, osim javnog blamiranja na televiziji... Kako glupo zvuči kad kaže ne zove je niko više da radi... Šta je to pa radila, koje zanimanje i stepen stručne spreme ima? Bljak i fuj, bree!

  • oo

    9. novembar 2018 | 13:02

    A sta reci a ne ponoviti se, kad smo ovaj govor o besparici, jadu, bedi, lupanju glave o zid i konzumiranju tableta culi i prokomentarisali vec milion puta do sada. Zato ni nemam neku posebnu inspiraciju da napisem bilo sta. Prica o Slobi kao i ova su vec otrcane i devojka jednostavno vise nema sta da ponudi. Cak nije ni odglumila ono njeno uobicajeno histerisanje, dosadilo valjda i njoj samoj da se prenemaze.

  • Jeca

    9. novembar 2018 | 14:35

    Moram da se operem, neće niko da nas angažuje, nemamo para : GRČKA - DUBAI - NOV AUTO - BUTIK - OBRVICE! Imajte to u vidu kada pustite poruku za Lunu! Bolje dajte nekom detetu za lečenje!!! Ili dajte prosjaku!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA