≫ 

Ne vidim šta David i ja radimo loše: Luna progovorila o odnosu sa Dragojevićem i Aleksandrom (VIDEO)

- Njima nisam nikakav problem. Ja sam njima prijatelj ovde - rekla je Luna

  • 30

Luna Đogani je bila je u Rajskom vrtu, a tamo je sa Drvetom mudrosti govorila o aktuelnostima u "Zadruzi". Blogerka je govorila o svom odnosu sa Aleksandrom i Davidom, pri čemu je navela da joj njih dvoje prija kao društvo

- Zavolela sam mnogo Aleksandru i Davida. Mnogo ih gotivim, mnogo mi prijaju i volim da provodim vreme sa njima. Ponaosob i zajedno. I onda ljudi bespotrebno prave te priče... Meni je žao što ona plače, smatram da nisam kriva što ona plače. Oni su imali problema i bez mene. Njima nisam nikakav problem. Ja sam njima prijatelj ovde. Smatram da ništa loše ne radim. Ako je meni zabranjeno da se družim sa muškarcima koji imaju veze i brakove zbog situacije koja mi je jedanput desila jer sam se stvarno zaljubila, onda najbolje da ceo rijaliti sedim u ćošku i ni sa kim ne razgovoram - rekla je Luna.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Nemanja provalio u Zadrugu zbog Lune:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milens

    9. novembar 2018 | 18:03

    Nista lose !!! Kad si ti nesto lose radila i uradila??? To ti i tvoja mama najbolje znate, zato i jesi ponovo tu gde jesi.

  • Garfild

    9. novembar 2018 | 19:07

    Gledam snimak sad i pitam se zar misle ovi u produkciji da smo mi budale. Pa u ovo Lunino glumatanje bi poverovao samo neko oboleo.

  • Seka

    9. novembar 2018 | 20:31

    Sto se devojko ne sklonis. Vidis da devojci nanosis bol. Sta glumis bre. Slobi si branila kontajt sa zenom..a ovde se lepis. Providno je i.opasno. Igras opasnu igru. Skloni se i evo mira.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA