≫ 

"Odlepio sam za njom!" Gagi Đogani priznao da se zaljubio u Blondi, pa otkrio šta mu je dala pre nego što je ušla u Zadrugu!

- Kada bih ušao u Zadrugu ne znam šta bi moglo od mene da se očekuje. Iskreno, ona me veoma privlači, a nisam siguran da li bi se prepustio strastima pred kamerama - objasnio je Gagi

  • 18

Gagi Đogani odlepio je za Savovom majkom, Foto: Marko Jovanović

Suzana Perović Blondi u Zadrugu je ušla u četvrtak, 8. novembra, a pre ulaska u rijaliti u studiju je gostovala sa Gagijem Đoganijem.

Gagi se te noći i fotografisao sa njom, da bi potom na Instagramu objavio fotku uz komentar da mu se Blondi dopada.

Na prvi pogled! Lunči treba 7 dana, a meni 5 minuta. Mnogo mi se dopada. Žena zmaj izgleda. Ja se slomio pao zbog nje - napisao je Gagi u opisu fotografije.

Dva dana kasnije, Gagi kaže da je "odlepio" za Blondi, te da mu je pred ulazak u Zadrugu ostavila svoje lične stvari!

Ona je pred ulazak sve svoje stvari dala meni. Ostavila mi je i svoj mobilni telefon i ključeve od stana. Ja sam bio mnogo zbunjen. Zato sam i pao u studiju. Pao sam zbog nje - rekao je Gagi.

- Ona je veoma lepa i zgodna žena. Sve estetske korekcije koje je uradila na sebi izgledaju veoma prirodno. Ona je starija od mene tri godine ali to se ne primećuje, jer drži do sebe. Ja volim, tako, te energične žene. Još u studiju se videla ta hemija između nas dvoje! Veoma mi se dopada. Ja sam iskren i ne krijem emocije, a to je Luna povukla na mene. Prosto se desi šta se desi. Neka žena može godinu dana da se trudi, a da te emocije ne prorade, a kada mi se neka žena svidi, to je to. Ja sam odlepio za njom! - bez zadrške je rekao Đogani.

Blondi i Gagi očigledno su budući ljubavni par, Foto: Instagram/gagidjogani

- Blondi me je još u studiju pitala da uđemo zajedno u Zadrugu.  Kada bih ušao u Zadrugu, ne znam šta bi moglo od mene da se očekuje. Iskreno, ona me veoma privlači, a nisam siguran da li bi se prepustio strastima pred kamerama - objasnio je Gagi.

I Blondi je u Zadruzi rekla kako joj se dopada Gagi, te da će se udati za njega, pa je vrlo izvesno da ćemo Đoganija uskoro gledati na malim ekranima, ali kao učesnika Zadruge 2.

VIDEO: Gagi se "prosuo" usred studija!

(Telegraf.rs/Pink)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Seka

    10. novembar 2018 | 20:57

    Ovo je nevidjeno. Ovo je ponizavajuce gledati i citati. Koja je ovo porodica ljudi? Na sve spremni da su u medima. STRASNO.

  • Danci

    11. novembar 2018 | 07:12

    Opet pravljenje lazne price da bi Gagi usao. Kao i u prosloj Zorice Markovic i oca Andriane Radonjic. Glupost cista!

  • BG

    10. novembar 2018 | 19:12

    Ahahahahah,krpa uvek nadje zakrpu 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA