Zadruga Specijal: Luna, Sloba i Kija za četrdeset godina iz našeg ugla! (VIDEO)

Pogledajte novu epizodu

  • 18

Popularna trojka Kija Kockar, Sloba Radanović i Luna Đogani iako se Zadruga 1 odavno završila i dalje su u žiži javnosti. Mi smo se u ovoj epizodi emisije "Zadruga Specijal" malo igrali pa smo želeli da vam predstavimo njihove snimke za nekih četrdesetak godina. Cilj ove emisije nije bilo ničije omalovažavanje niti vređanje, već isključivo humor i zabava.

Osim toga tu je Bane Čolak koji se nije libio da pred kamerama pokaže svoj ponos, dok smo se malo pozabavili i zadrugarima koji su Belu kuću napustili zbog kršenja pravila rijalitija.

Kako izgleda "Zadruga Specijal" za ovu nedelju pogledajte u videu na početku teksta!

(M.Pantić, m.pantic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suzana

    11. novembar 2018 | 08:30

    Odvratno pristrasno, moje viđenje za 40 godina, Sloba debeli slon sa dvoje troje dece, nikad hit, pevač po svadbama, ala Bora Drljača, Kija, bucmasta kratka, nalik na svoju mamu, živi od priča iz prošlosti, zaboravljena, kao Vendi, Luna udata lepa zrela žena, van javnosti, domaćica pored nekog bahatog bogatog sivonje.

  • Gilgameš

    10. novembar 2018 | 22:50

    Odlični ste, ali stvarno to mislim.. Jedini portal koji pušta sve komentare bilo da su pohvale ili kritike.. Sve naj, naj mislim o vama uvek me nasmejete.. Obožavam da čitam ovde komentare i toliko se ismejem da sam jednom pomislio da ću da umrem od smeha. Što se tiče videa odličan je.. Napravite još neki sutra.

  • VR

    10. novembar 2018 | 22:58

    Prilog je vrh, bravo! Mene je najvise odusevila dilerka kineskog brenda 😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA