≫ 

"To je on..." Andrijana prokomentarisala Đeksonovu žestoku akciju sa Minom i otkrila u kakvom je zaista odnosu sa njim!

- To je njegov fazon, to je on, pokazuje ko je... - izjavila je Andrijana

  • 6

Pinkova zvezda i bivša učesnica Zadruge 1 Andrijana Radonjić privukla je veliku pažnju javnosti svojim glasom, atraktivnim izgledom, ali i turbulentnom vezom sa reperom Nemanjom Đerićem Đeksonom, koja se završila ubrzo nakon njihovog izlaska iz rijalitija.

Andrijana ističe da je nakon romanse sa Đerićem slobodna devojka i da se sa njim čuje samo u određenim situacijama.

Andrijana Radonjić, Foto: Marko Jovanović

Znam da on priča stalno da se mi kao čujemo, ali ja se sa njim ne čujem, ne znam sa kim se on čuje?! Pošalje mi poruku kad treba da mu ispromovišem pesmu, da objavim neku pesmu na Instagramu i to je to. Korektno. Ne viđamo se, nisam se čula sa njim u skorije vreme - rekla je Pinkova zvezda.

Radonjićevoj i Nemanji probleme u vezi pravila je njegova bivša devojka Mina Vrbaški koja je nakon Zadruge 1 ušla i u drugu sezonu rijalitija. Vatreni seks između Mine i repera desio se tokom njegovog jednodnevnog boravka u Zadruzi 2, a Andrijana je zbog toga žestoko oplela šo svom bivšem.

Đekson i Mina/ Printskrin: Youtube

- Ne gledam previše Zadrugu 2, mnogo radim, ali viđam po Instagramu, gde god da uđem. Tako da sam videla sve šta se dešavalo, ali nisam gledala konkretno klipove. To je njegov fazon, to je on, pokazuje ko je. Od njega me ništa ne čudi, ne da sam to očekivala nego od njega sve očekujem, šta god da kaže, šta god da uradi - sve očekujem - zaključila je pevačica.

VIDEO: Zadrugarima pustili snimak na kojem Gagi pada, Luna i Adam nisu mogli da prestanu da se smeju

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA