≫ 

Savetuj onu koja te sad hrani! Ovako je Aleksandra oplela po Ivani u razgovoru sa ocem, a tek da čujete šta je izgovorila za Minu! (VIDEO)

- Uvek su mi Mine bile problematične i baksuzne - rekla je Subotićeva u razgovoru sa Karađorđem pre Davidovog bekstva

  • 3
David i Aleksandra razgovaraju, Printskrin: TV Pink

Odnos Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića koji je noćas pobegao iz Zadruge bio je poslednjih dana veoma turbulentan, a stvari su totalno izmakle kontroli kada su Minina majka i Aleksandrin otac ušli u rijaliti.

Karađorđe Subotić pridružio se Aleksandri i Davidu u izolaciji kako bi ćerki dao pokoji savet, a onda su se dotakli Mine koju je Aleksandra brutalno isprozivala.

Aleksandra, David i Karađorđe razgovaraju, Printskrin: TV Pink

- Što se mene tiče, ti imaš par kilograma viška. Ti drugi problem nemaš. Ti si elokventna, znaš da se ponašaš, znaš da se izboriš sa svima. Mislim d nije problem u Davidu, nego u tebi. Smej se više - rekao je Karađorđe.

- Ja sam nezadovoljna, nisam znala da će on biti ovakav. Svi pravite od mene budalu, a ja nisam budala - objasnila je Aleksandra i dodala:

- Savetuj ti onu što si jednom u životu video i onu koju si prihvatio i koja te sad hrani. Mene ne treba niko da savetuje - odbrusila je Subotićeva ocu.

Svađa Mine i Aleksandre tokom veridbe Karađorđa i Minine majke Ivane, Printskrin: TV Pink

Karađorđe je spomenuo prijateljicu iz spoljnog sveta, izvesnu Minu, koja je Subotićevu podsetila na Minu Vrbaški sa kojom ima sukob.

- Ja uvek imam probleme sa tim Minama. One su mi uvek bile baksuzne. Mina je dobra za pod voz. Tebi je dobra, tebe ne pljuje po kući, nego mene - rekla je Aleksandra.

- Dobra je Mina, ona je dete, naučila je tako - zaključio je Karađorđe.

Kompletan razgovor pogledajte u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA