≫ 

Dragana u suzama! U Rajskom vrtu je sačekao sin, poleteo joj u naručje, ovakvo rođendansko iznenađenje nije ni sanjala! (VIDEO)

Susret učesnice Zadruge sa sinom Jovanom koji danas puni 4 godine bio je nabijen emocijama

  • 15

Dragana Mitar danas je doživela veliko iznenađenje koje joj je priredila produkcija, budući da je njenom sinu danas četvrti rođendan.

Za učesnicu Zadruge je danas poseban dan, pa joj je produkcija u skladu s tim i priredila momente za pamćenje u Rajskom vrtu. Tamo ju je sačekao sin Jovan koji danas puni četiri godine, a čim je Dragana stigla pali su zagrljaji i poljupci.

Susret majke i sina bio je vrlo emotivan, a nekoliko trenutaka kasnije u Rajski vrt su stigli i zadrugari, koji su se srdačno pozdravili sa malim Jovanom.

Zadrugari čestitaju rođendan malom Jovanu/ Printskrin: TV Pink

Dečak se ni najmanje nije stideo, rekao je mami da je gleda na televiziji i da je voli... Bila je tu gomila poklona za njega, kao i torta sa četiri svećice.

Kako je izgledao ovaj susret pogledajte na snimcima u nastavku teksta:

VIDEO: Luna skakala od sreće što vidi Teodoru, ova je žestoko iskulirala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceca

    18. novembar 2018 | 16:04

    Kakav mali medenjak. Jako drago dete lepo vaspitano i druzeljubivo. A ja sam se rasplakala kao da je moje. Neka je ziv i zdrav.

  • Marija

    18. novembar 2018 | 16:28

    Dečak je prepametan i presladak,divan susret majke i sina,mama nemoj da plačeš...duša priča kao odrastao dečak.

  • E

    18. novembar 2018 | 21:48

    Zdrava podloga deteta , za oskara ! Mozete o Dragani pricate ste zelite , ali ona je Majka koja se moze pozeleti svakom detetu . Ne znam sta je nateralo na ovu adresu , ali Dragana , idi kuci i uzivaj u detinjstvu tvog predivnog sina ... !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA