≫ 

Pre tačno 365 dana Kija je ušla u Zadrugu: Ljubavnica je bila zgrožena, muž je gutao knedle, ukućani su je pljuvali. A onda se sve preokrenulo (VIDEO)

Kija je 18. novembra 2017. godine ušla u Zadrugu i u oči pogledala svog tadašnjeg supruga i njegovu ljubavnicu

Kija Kockar/ Foto: Nikola Tomić

Kristina Kija Kockar pobedila je u Zadruzi 1, u koju je kao regularan takmičar ušla 18. novembra 2017. godine. Tada je bila još uvek zakonita supruga Slobodana Radanovića, a u rijaliti je ušla kako bi se suočila sa njim i njegovom tadašnjom ljubavnicom Lunom Đogani.

Sloba je vezu sa Lunom započeo u septembru, samo nedelju dana nakon ulaska u Zadrugu, kada je javno prevario svoju suprugu. Iako na stubu srama, Kija je stisnutih zuba ušla u Zadrugu kako bi bila sa njima pod istim krovom. Njen ulazak bio je za sve takmičare veliki šok, a Luna i Sloba ostali su potpuno zatečeni.

- Je l' ovo pesma za mene? - pitala je Kija koja je ulazila dok se vrtela Slobina pesma "Stjuardesa", koju je pevač upravo njoj posvetio dok su još bili u srećnom braku.

Kija se pozdravlja sa Slobom pre godinu dana/ Printskrin: TV Pink

- Pa gde si, Slobodane? Kako si? Kako ti je ovde, jesi ok? Je l' se držiš? - pitala je Kija tada Slobu uz hladan osmeh, a on joj je na to odgovorio da se drži odlično.

Kakvi su pogledi kasnije pali za stolom, šta je Luna komentarisala i kako se Kija držala, pogledajte u videu u nastavku teksta:

Danas, godinu dana kasnije, Kija i Sloba iza sebe imaju zvaničan razvod i nisu u najboljim odnosima. Kockareva je izdala knjigu "Moj potpis", posvetila se muzičkoj karijeri, a nedavno je bila podvrgnuta operaciji kojom joj je uspešno uklonjen tumor na dojci (više o tome OVDE).

Kija Kockar/ Foto: Nikola Tomić

S druge strane, Sloba niže nastup za nastupom i takođe je posvećen karijeri, a vezu sa Lunom okončao je po završetku Zadruge 1. Luna Đogani ušla je i u Zadrugu 2, a sudeći po njenim postupcima Radanovića još uvek nije prebolela.

Sloba Radanović/ Foto: ATA Images

Kako će Kija, Sloba i Luna izgledati za 40 godina - iz našeg ugla u emisiji "Zadruga Specijal", pogledajte OVDE

Pre ulaska u rijaliti kao regularan takmičar, Kija je 20. septembra 2017. ušla u Belu kuću kao gost, kada se takođe suočila sa Slobom i Lunom, na samom početku njihove veze. Kako je tada izgledao njihov susret možete videti u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljilja

    18. novembar 2018 | 19:42

    Nikada nije niti ce ikada u rijaliti uci ovakva devojka to se desi samo jednom i nikada vise!!Kija carice samo napred sve sto dohvatis ti pozlatis bog te za sve stvorio!!😂😂😂Znao je to i zna i tvoj bivsi muz toga se i uplasio!!

  • Lepa godisnjica

    18. novembar 2018 | 18:29

    Usla medju hijene,izasla sa osmehom na tronu pobednice! To je ta prica koju niko ne moze zaboraviti. Mrzili je, voleli je, ona nikad nece biti na podu! Svaka joj cast!

  • Korisnik

    18. novembar 2018 | 18:29

    Srećan KIJEVDAN svima koji slave.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA