Ne prija mi njegov pogled, on je veliki folirant: Luna progovorila o odnosu sa Tomom, nakon izlaganja Đoganijeve Panić je samo ćutao (VIDEO)

- Prema njemu nisam bila koketna, ne prija mi - rekla je Luna

  • 15

Luna Đogani je na sastanku zadrugara govorila o odnosu sa Tomom, Davidom i Markom. Na pitanje voditelja Milana Miloševića da li je koketna bila i prema Paniću, Đoganijeva je otvorila dušu.

- Prema njemu nisam bila koketna, ne prija mi. Ne prija mi njegov pogled, dodir. On je veliki folirant. To što sam htela da budem njemu drugarica i što sam pomislila da me je izabrao za omiljenu ličnost jer me je gledao kao drugaricu, to je moj problem, moja greška. Čula sam da je sinoć opet pisao neke pesme, da i dalje hoće sebe, a i mene da pravi budalom, ali mu to neće uspeti. Tu ne postoji apsolutno ništa - rekla je Luna.

Dok je Đoganijeva pričala, Panić je samo ćutao i slušao.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pre svega dama

    18. novembar 2018 | 22:22

    Jao folirazo jedna na kvadrat,isprosipaces se do kraja rijalitija,neces se sastaviti jos dest narednih Zasruga od glupostj koje radis.

  • 💨💨💨

    18. novembar 2018 | 21:31

    Normalno da joj ne odgovara jer nije ozenjen. Luni su takvi bez veze jer nema zenu sa kojom bi se ona takmicila. U tim trkama zna se koja gubi, i dokazano svaki put.

  • Nina2

    18. novembar 2018 | 21:50

    Joco, Max, SanjA, i ostali javite se. Ne bi me čudilo jedan referat od"oo".Pišite za nasu kraljicu, lepoticu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA