≫ 

Ja sam takva po prirodi, koketa... Luna otkrila da li je zaljubljena u Davida ili Marka (VIDEO)

- Volim da se smeškam muškarcima, da budem slobodnija, ali ne prelazim granicu - rekla je Luna

  • 37

Luna Đogani je nakon priča da je zaljubljena u Davida ili Marka rešila da stavi tačku na sve ove spekulacije.

- Svakodnevno slušam razne laži o sebi, na to sam navikla od malena, nažalost. Čula sam milion laži o sebi, neke su me manje, a neke više pogađale - rekla je Luna, a zatim nastavila:

- Najveća laž je da sam zaljubljena u Marka i Davida. Niti su moji tipovi, niti mi se sviđaju. Ja sam tako malo slobodnija... Sa Davidom i nisam. Sa Markom sam imala takav odnos... Ja sam takva po prirodi, koketa, volim da se smeškam muškarcima, da budem slobodnija, ali ne prelazim granicu - voli da se nasmejem, da pričam, smejem se, namigujem i ne mislim da je to loše - rekla je Đoganijeva.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    19. novembar 2018 | 00:17

    Evo gledam sad. Sta ona prati Davida ceka da je sam i ulazi u Pab da ga tesi. Devojko sta radis? Sta? Jeli od 40 ljudi i nemas sa kime da razgovaras...vec Davida. Prozirno. Pa gde su komentari?

  • Milena

    19. novembar 2018 | 00:03

    Pa dali ste gledali zadrugu prosle godine. Jeli se pravdala...nije ona zavela Slobu vec je on startovao nju. A znalo se da je postojao dogovor pre zadruge. Gagi je rekao za Puls..da hoce njih dve da ga razvedu. Potom se klela da ju je molio.a gledali snimke i svedoci potvrdili da ga je uvukla u WC i skinula se. Pa koji bi to muskarac pustio. Dakle i sada laze. Ona voli Aleksandri i Davida. Idi bre devojko koga ti zamajavas. A ovamo sa njim pleses stiskavac, oci ti sijaju. I naravno Alek nije bila tu. Otisla kod lekara. I kako ces to pobiti. Zao mi Alek. Naivna.

  • Brakolomac

    18. novembar 2018 | 23:22

    Razumem Lunu, i ja to isto radim sa zenama mojih drugova.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA