David otkrio Ognjenu da li bi raskinuo sa Aleksandrom: Subotićeva je presluškivala razgovor, a nakon svega što je čula je zaplakala (VIDEO)

Dragojević je Ognjenu Amidžiću imao šta da kaže o svojoj vezi sa Aleksandrom Subotić

  • 17

David Dragojević porazgovarao je sa Ognjenom Amidžićem o svom odnosu sa Aleksandrom Subotić. Nekadašnji fudbaler je odgovorio i na pitanje da li bi postojala šansa da ostavi Subotićevu.

- Ne mogu da zamislim kako bi to bilo da sam ja bez nje. Ne mogu da je gledam tako da je ostavim. Ja to ne bih mogao u životu da uradim, ni ovde ni napolju. Ona nema poverenja u mene. Mislim da to nikada ne bih mogao da uradim ovde. Napolju možda da, ali bez pritiska sa svih strana. Ona je nekad toliko teška, ali ne razmišljam o tome da je ostavim - rekao je David i otkrio da li razmišlja da ima decu sa svojom devojkom.

- Pričali smo o zajedničkoj deci. Želim da napravim svoju kuću i želim na poslovnom planu da se unapredim. Meni je do 35. godine OK da još nemam dece. Ona je mlada, imamo drugačija razmišljanja - rekao je David.

Aleksandra je ovaj razgovor slušala, a nakon svega je zaplakala.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bbb

    18. novembar 2018 | 23:54

    Za ovog decka sam mislio da je dobar ali bas zato sto je tako nestvarno kao smiren ,nesto tu ne valja.On je samo prikriveno miran, mislim da ima neki dublji razlog sto trpi Aleksandru,a ljubav nije,vidi se da ovaj decko sve oko nje usiljeno radi.

  • Tara

    19. novembar 2018 | 00:00

    On meni deluje kao normalan dečko pitam se šta će mu ona razmažena ni škole ni kulture on zaslužuje bolje

  • Sladjana

    19. novembar 2018 | 00:16

    35 godina i rano za dete? Kada ces da ga pravis? Od 45 godina? Da budes “deda” svom detetu i “pradeda” svom unuku ako dozivis uopste to?!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA