On je zanimljiv, inteligentan... Luna priznala da li bi bila u vezi sa Davidom (VIDEO)

Đoganijeva je otvorila dušu Ognjenu Amidžiću

  • 37

Luna Đogani porazgovarala je sa Ognjenom Amidžićem o aktuelnostima u "Zadruzi". U jednom trenutku blogerka se dotakla veze Davida i Aleksandre, i otkrila da li bi bila u vezi sa Dragojevićem.

- Ja nosim etiketu rasturačice brakova. Ja sam Davida i Aleksandru zavolela, oni su dobri ljudi. Imaju problema u svojoj vezi, ali rešiće. David je zanimljiv, inteligentan i liči na moje drugove koje ja imam napolju. Ja verujem u muško-ženska prijateljstva. Aleksandra i ja nikada bolji odnos nismo imale. David nije moj tip muškaraca. Fizički, on nije moj tip. I da ne postoji, Aleksandra ja ne bih bila sa Davidom. Njihova veza će opstati, ja mislim da hoće - rekla je Luna.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    19. novembar 2018 | 10:21

    Luna je u zivotu zasluzila da voli i bude voljena.Sve ostale price su nebitne .Luno volimo te bas takva kakva jesi .Budi iskrena do kraja ,to je osobina koja te krasi.

  • Olga

    19. novembar 2018 | 09:25

    Danas u svetu lazi i manipulacije ,se ne ceni iskrenost i ljubav.Lunci uz tebe smo ,do kraja.

  • Milena2

    19. novembar 2018 | 09:18

    Dosta zlobnici jedni pokvareni da li ste uopšte svesni svoje mržnje i sta vas čeka u životu? Osobe koje pišu zlo se emotivno prazne, nezadovoljni sobom pa vidu sve najgore. Treba da vam crta, načekaće te se da se desi nesto ko sto ste čekali sa predhodnom dvojicom. Čuvajte se vaše mržnje kijevci,mozete da se otrujete od nje. Sekto jedna, i ona je zivo biće ima pravo da živi i na svojih pet minuta slave. Luna uz tebe sam do kraja. Nadam se i ostali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA