≫ 

On je jadan umislio da je frajer, ide kao kuče oko većine žena! Ljuba brutalno oplela po Davidu, pa spomenula i Aleksandru!

Ljuba je prokomentarisala aktuelna dešavanja u Zadruzi, ali i navodnu trudnoću Ivane sa Karađorđem

  • 7

Majka učesnice Zadruge Aleksandre Subotić, Ljuba Pantović, bez dlake na jeziku komentariše ćerkino učešće u najgledanijem rijalitiju na našim prostora.

Osim Aleksandre, Ljuba se osvrnula i na svog zeta Davida Dragojevića sa kojim je Aleksandra već dve godine u ljubavnoj vezi, ali i odnosu sa njegovom majkom Biljanom Dragojević kod koje se trenutno nalazi Ljubina unuka Magdalena.

Ljuba ne krije da je u kontaktu sa Davidovim bratom Dejanom Dragojevićem i njegovom zakonitom suprugom Dalilom Dragojević koji nije u dobrim odnosima sa majkom Biljanom Dragojević.

  • Kako ti gledaš na sve ovo što se dešava Aleksandri u Zadruzi?

- Ja verovatno na sva dešavanja gledam malo drugačije. Njoj se generalno ne dešava ništa osim onoga što ona izgleda želi da joj se dešava. Mnogo tu ima preterivanja i skretanja iz krajnosti u krajnost. Često mi ni ona sama nije jasna sa svojim preteranim reakcijama.

David je prilepak, tvrdi Ljuba, Printskrin: Youtube/Zadruga Official
  • Misliš li da se David kako mnogi komentarišu zagrejao za Lunu Đogani?

- Ma on je jadan umislio da je neki famozni frajer, i ide kao kuče oko većine žena i očijuka sa njima. Zakačiće se on za bilo koju samo da bi se pisalo o njemu i da bi ostao u rijalitiju. Tako je to kad je neko nula pa o sebi nema šta da kaže niti kako da se predstavi.

  • Imaš li kakav kontakt sa Magdalenom?

- Sa Bebom na žalost nemam kontakt zato što se nalazi kod landare. Landara bi jedva dočekala da ja zovem ili da kažem da hoću da vidim bebu, pa da ona kao ne da. Ološ je ološ i ne želim da im dajem na značaju. Sa druge strane, neko moj sve to nadgleda tako da se ne brinem. Beba je prepametna i sve shvata, tako da će im ona svima vratiti za sve. Nije ona džabe kad je bila u Zadruzi na rođendanu, svaki put izmakla glavu kad je botoksirani hteo da je poljubi. Nikad ga nije volela niti će.

Sa unukom Magdalenom Ljuba nema kontakt, Printskrin: TV Happy
  • Kako se navodi tvoj bivši suprug će postati tata. Aleksandra je izjavila da ako je to istina i ako se to dete rodi, da će pasti na njenu grbaču. Da li to zaista može da se desi?

- Te medijske trudnoće su izlizana, i prežvakana fora i ne znam kako njih dvoje matorih nije sramota da na taj način dospevaju u medije. Mene apsolitno zabole ko će tu ili neće postati roditelj jer te osobe nisu niko i ništa u mom životu, a Aleksandrin komentar je u fazonu "opet sam ja žrtva".

Biljana Dragojević, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

  • Nisi u dobrim odnosima sa Biljanom Dragojević, ali kad god ti izneseš neku činjenicu o toj porodici, kada je reč o maloj Magdaleni, ona istog dana objavi neku sliku ili snimak Magdalenin kako bi te "demantovala". Kako to komentarišeš?

- Ona je dovoljno glupa da nasedne na svaku foru koju joj serviram. Pa ja upravo i kažem da ona trči da objavi sliku čim je prozovem,i ona to odmah i uradi. Ja umirem od smeha jer je ona jedan blatnjavi opanak koji pokušava da bude papuča. Lepo je njen sin Dejan opisao u poruci koja je pročitana - da je ona najobičniji lažov i folirant.

Aleksandra Subotić, Ljubina ćerka, Foto: A. Nalbantjan
  • Nedavno je Biljana Dragojević fanovima odgovorila na pitanje zašto Aleksandri ne šalje stvari, da je razlog što se ugojilai da je ponela tri kofera stvari?

- Ona prva nema pravo da komentariše tuđu kilažu jer izgleda kao nilski konj, i sva je podbula i otečena. Laže za garderobu i za sve, nego je počela da puca pa navire sve sto misli o Aleksandri. Posle toga je izjavila da je Aleksandra luda. Pa naravno, debelom i ludom su svi debeli i ludi osim nje.

  • Stalno potenciraš da su Dalila i Dejan dobri ljudi, da li misliš da je neko treći razlog što Aleksandra i David ne pričaju sa njima?

- Jesu dobri, pametni i sposobni ljudi. I to su dokazali. Ne pričaju zato što su "landara" Bilja i "botoks" David edipovac i mama koji bi da se sve radi po njihovom. Dejan i Dalila su zaradili svoj novac, vole se, sazidali su divnu kuću i drže se zajedno, a to je smetalo landari, ker je računala da će im uzeti pare i smeta joj što je Dalila muslimanske veroispovesti. "Landara" i "botoks" sve rade za pare tako da je to smetnja, a uskoro ću i ja reći neke pojedinosti oko sukoba dva brata...

Ljuba voli Davidovog brata Dejana i njegovu suprugu Dalilu, Foto: Instagram/dalila_morenno_official
  • Šta misliš ko je Aleksandri pravi prijatelj u rijalitiju?

- U rijalitiju nema prijatelja i tačka,to ne postoji. Postoje samo ljudi koji se manje ili više podnose. Ona je uzela da se druži sa Minom koju je nazivala kurvom, pa sa Lunom koju je isprozivala... Ne ide to tako. To ne može da funkcioniše.

  • Ko se kači za tvoju ćerku samo da bi došao do kadra?

- Ma svi se tamo kače jedni drugima i meni je to smešno. Oni misle da je narod glup i da ne vidi. I te kako se sve vidi, a neki od njih i posle tri rijalitija nisu naučili da igraju igru.

David i Aleksandra, Foto: A. Nalbantjan
  • Da li misliš da David posle svega zaslužuje Aleksandru?

- Mrtva trka ko tu šta i koga zaslužuje. Uvek ću biti na strani svoje ćerke, a "botoksirani" možda na "Grinderu" nađe nekog koga zaslužuje.

Aleksandrina reakcija kada je njen otac verio Mininu majku

(Marko Pantić, m.pantic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    24. novembar 2018 | 23:45

    Kuku, sta je ovo😂ovo jebo lud zbunjenog

  • ?

    24. novembar 2018 | 23:57

    Anabela broj 2!!!!!lepo si vaspitala cerku a David je covek o odnosu na tebe!!!!

  • ljiljana

    25. novembar 2018 | 02:26

    Evo i vostana maska dodje do kadra. Niti je za gledanje, niti za slusanje. Greota, zena visoko obrazovanih roditelja, dozvolila je da je kaldrma vaspitava. Zalosno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA