≫ 

"Za mene je poražavajuće što moja ćerka izgleda tako kako izgleda!" Karađorđe šokirao izjavom, svi ga napali, nastao totalni haos! (VIDEO)

- Ne vidim sebe kao ostvarenog roditelja zato što je ona sebi dozvolila da izgleda ovako kako izgleda - izjavio je Karađorđe za Aleksandru

  • 21

U Beloj kući je nastao haos nakon izlaganja Karađorđa Subotića, kada je komentarisao svoju ćerku Aleksandru. Dok je pričao o odnosu nje i Davida, jedan komentar je posebno razbesneo zadrugare.

Karađorđe je pričao kako je ušao u Zadrugu "da bi se njegova ćerka osećala kako se on nekada osećao" i naglasio kako je odnos njega i Aleksandre, odnosno oca i ćerke, identičan u rijalitiju kao što je napolju. A onda je počeo haos...

- Moja poruka je da roditelji ipak treba da budu strogi, batina je iz raja izašla. Bar verbalno moraju da se poštuju roditelji, jer mi smo napravili tu decu, nisu oni nas.

Aleksandra Subotić/ Printskrin: TV Pink

- David me nije iznenadio. On je za razliku od moje ćerke ovde mačomen, ona je jedan medenjak, jedno malo slonče... To me pogađa strašno, ceo život sam u sportu... Ne vidim sebe kao ostvarenog roditelja zato što je ona sebi dozvolila da izgleda ovako kako izgleda! To je za mene poražavajuće. I u izgledu i u svemu! - rekao je Karađorđe, zbog čega su se svi pobunili.

- Ja sam se uvek trudio da budem top u svemu što radim! Od moje bivše žene sam i u trudnoći tražio da izgleda top! - nastavio je.

- Meni je prestrašno da otac ćerku zove "mečka Božena"! Mene, evo, boli da neki otac tako kaže za ćerku, pošto moj otac nije živ - pobunila se Jelena Golubović.

Jelena Golubović/ Printskrin: Youtube

- Meni nije primarno da napunim svoj stomak, več svoj intelekt! Za mene je velika kilaža kao nepranje zuba! - odbrusio joj je Subotić.

- Izvinite što nisam savršena, ali biću za dva meseca - sprdala se Aleksandra dok je šetala u suknjici nakon ovoga.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Aleksandra doživela nervni slom zbog tatine veridbe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Max

    20. novembar 2018 | 12:48

    I ti sebe zoves roditeljem??! Strasno! Treba da se stidis svoje senke! Ova devojka dobro da je uopste normalna pored koga je odrastala. Boze ko sve ima decu!!!! Strasno!!!

  • Jeca

    20. novembar 2018 | 01:02

    Ovo je srasno ,, ovo nema ni u filmovima,, Aleksandra svaka tebi cast,, kakav ti je otac da si uopste i normalna,, Miljana maltretira majku svaki dan pa je ona brani ,, takva treba da bude i majka i otac, a ne ovaj bolesnik,, njemu tu nije mesto,, ali ovo je Srbija

  • Nikola

    20. novembar 2018 | 06:50

    Sramota ga je što mu ćerka ima višak kilograma, a nije ga sramota što on ima manjak IQ-a? Moraš biti totalni ludak da izjaviš kako se nisi ostvario kao roditelj jer ti ćerka ima koje kilo više.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA