≫ 

"Ana je zlobna i opasna žena! Varala je mog sina, ne da nam da vidimo unuku" Otac Darka Lazića o odnosu sa bivšom snajkom

Milan Lazić tvrdi kako on i njegova supruga nisu u dobrim odnosima sa Darkovom bivšom suprugom Anom Sević

  • 47
Darko Lazic, Tata, Ana Sevic

Foto: Nikola Tomić, Marko Jovanović

Milan Lazić, otac pevača Darka Lazića tvrdi kako on i njegova supruga Branka nisu u dobrim odnosima sa bivšom snajom Anom Sević koja im, prema njegovim rečima, ne dozvoljava da viđaju unuku Lorenu dok je njihov sin u bolnici.

Porodici Lazić od svega je sada najvažniji Darkov oporavak, a pevačeva majka danas je, 19. novembra, za naš portal prvi put sa osmehom dala izjavu i potvrdila da je Darko bolje i da njegov oporavak teče kako treba.

Ipak, Darkov otac je u celoj ovoj priči sa srećnim krajem najviše razočaran svojom bivšom snajkom.

Ana Sević/ Foto: Nikola Tomić

- Može da se ljuti kad se piše loše o njoj, jer je boli istina. Priča kako je s nama u dobrim odnosima, a to nije tačno. Ona s nama nije u kontaktu, a u javnosti se trudi da prestavi to drugačije. Varala je mog sina, i to svi znaju. Da je bila prava žena, ne bi se rastali. Ajde, beži. Svi mi znamo i kad, i šta, i koliko. To ne treba da se priča. Sramota me od nje - rekao je Milan.

Darkov otac Milan Lazić/ Foto: Nikola Tomić

- Ja se nisam s njom svađao, ali eto, ona pokušava da obmane sve. Čujem da putuje po svetu. Neka je. Ona je zlobna i opasna žena. Mi smo sve tolerisali zbog sina, sklanjali smo se i nismo hteli da pravimo svađu, i ta tolerancija nas je mnogo koštala - ispričao je Darkov otac, koji je u svemu priznao i da mu teško pada to što ne viđa unuku.

Darko sa ćerkom Lorenom/ Foto: Telegraf

- Zvao sam da čujem unuku, a Ana je promenila broj telefona i ne možemo da je dobijemo. Njeni roditelji neće da nam se jave. Njena majka nam je pustila poruku da dete nije kod njih. Nisam ja budala da me za*ebava. Znaju oni da bi se moja unuka oduševila kad bi me čula. Odmah bi mi rekla: "Deda moj, gde je baba, stric, tata", a oni to brane. Ona je dedina snaga i svi je volimo, a Ani neka je na čast što brani da budemo u kontaktu s detetom. Samo moj sin da se oporavi, pa će sve to doći na svoje. Mnoge stvari će se promeniti - završio je Milan Lazić za "Kurir".

Šta je Ana Sević 6. novembra u emisiji "Amidži šou" rekla o odnosu sa Darkovim roditeljima pročitajte OVDE.

VIDEO: Do nedavno je Ana Sević zajedno sa Darkovim roditeljima brinula o njegovom zdravlju

VIDEO: Darko Lazić u bolničkom krevetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milena

    20. novembar 2018 | 07:40

    Pa zar ovaj covek ima snage da pljuje snaju , a sin mu se bori za zivot ??? Bolje da je obratio paznju na svoje dete i pokusao da ga odvrati od drogiranja , alkohola i brze voznje umesto sto gleda s kim mu snajka spava . Sram da ga bude , spominje unuku , a majku joj droljom naziva !!! Ja ti ne bih dala ni blizu unucetu , bruko !!!

  • Ja

    20. novembar 2018 | 07:07

    A sin andjeo?

  • Teta Rada

    20. novembar 2018 | 07:18

    Eto kakvih ljudi ima. Vise mrze tudje dete, nego sto vole svoje. Lazici sve nam je jasno i kako i zasto. Zahvalite se Bogu i tim lekarima i postanite normalni, sve ce vam bolje ici u zivotu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA