≫ 

Miljana i Zola ozvaničili svoju vezu: Pao prvi poljubac, a onda je Kulićeva postavila granice i poručila mu šta nikako ne sme da uradi! (VIDEO)

- Ništa ti neću uskraćivati, ali da to sve bude u granicama normale. Ti mene moraš da razumeš, ja imam dete i sve to. Sa mamom sam ovde - govorila je Kulićeva

  • 13

Novi učesnik Zadruge, Lazar Čolić, poznatiji kao di-džej Zola, nakon samo par sati provedenih u rijalitiju uspeo je da osvoji srce Miljane Kulić.

On je već na samom ulasku u Zadrugu priznao da mu je Kulićeva simpatična, a ništa se nije promenilo ni kada ju je upoznao.

Njih dvoje su se odmah zbližili, izdvojili su se od ostalih ukućana, a onda je pao prvi poljubac.

Miljana je rešila da na samom početku Zoli stavi do znanja da je ljubomorna i da neće tolerisati intimiziranje sa bilo kojom zadrugarkom.

Miljana i Zola, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ja sam vrlo ljubomorna, ne volim kada sam sa nekim da ta osoba ima bilo šta. Volim kada momak ima normalnu komunikaciju, nikakvo ležanje u krevetu sa drugim devojkama. Videla sam Natašu Moskvu kod tebe na krevetu, to mi se ne sviđa. Smeta mi to. Ne znam kakav si kad popiješ - pitala je Miljana.

- Videćeš, sutra kad bude žurka. Ja sam opušten i volim da se zezam. Ovde sam dobar sa Borom i tako - rekao je Zola.

- Ništa ti neću uskraćivati, ali da to sve bude u granicama normale. Ti mene moraš da razumeš, ja imam dete i sve to. Sa mamom sam ovde - govorila je Kulićeva, pa su se zajedno uputili u spavaću sobu, gde su nastavili da razmenjuju strasti.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku koji se nalazi na početku teksta.

VIDEO: Miljana Kulić je najplaćenija Zadrugarka, a od honorara boli glava

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da

    20. novembar 2018 | 16:01

    Nemam nista protiv,neka se ljudi vole,samo mislim, da posto je Miljana takva nepredvidiva kakva jeste,tesko ce to s njom ici...

  • Dani

    20. novembar 2018 | 12:37

    Jadan ti sa Miljanom 😀

  • Miloš

    20. novembar 2018 | 11:12

    Okačio sam sebi bedu na vrat

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA