≫ 

Miljana Kulić pred novim dečkom priznala sa koliko muškaraca je pre njega bila (VIDEO)

- Ne bih ti bio u koži. Ne zna se da li je gore da joj budeš dečko ili bivši. U svakom slučaju, naj*bao si - našalio se Miki sa Zolom

  • 4

Miljana Kulić uplovila je u emotivnu vezu sa novim zadrugarom Lazarom Čolićem, poznatijem kao di-džej Zola. Dok su zadrugari gledali seriju, njih dvoje su se osamili i popričali o svom odnosu.

- Razmišljam kako ću kada izađem odavde prvo da otputujem sa Željkom na more, onda ću da otvorim lokal. Razmišljala sam i o tebi malo - počela je Miljana.

- Pozitivno ili negativno? - pitao je Zola.

- Pozitivno... uglavnom... Previše je emocija ovo za mene. Porodila sam se, dobila dete. Upoznala tebe, sasvim slučajno - rekla je Miljana i nastavila:

- Razmišljam da li će Željko da me razume kada bude odrastao. Da li će razmišljati "mama je ušla u rijaliti i našla momka". Falila mi je pažnja i da imam nekog pored sebe, sve mi se skupilo. I mama je tu - navela je Miljana.

U njihov razgovor se umešao Miki Đuričić.

- Ne bih ti bio u koži. Ne zna se da li je gore da joj budeš dečko ili bivši. U svakom slučaju, naj*bao si - našalio se Miki sa Zolom.

Miljana se na Mikijevu šalu naljutila, pa je otkrila koji joj je Zola dečko po redu.

- Jao Miki, ne lupaj. Kada si me ti video sa dečkom? On je mi je peti po redu, tu računam i samo ljubljenje. Četvrti je Željkov otac, sa dvojicom nisam imala seks - rekla je ona.

Pogledajte snimak:

Prštali poljupci između Miljane i Lazara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA