≫ 

Na ovo su čekali milioni! Luna prišla Slobi da se pozdrave, a njegov potez frapirao je ukućane, Đoganijeva nije mogla da dođe sebi od šoka! (VIDEO)

Susret Slobe i Lune u Zadruzi se konačno i desio

  • 50

Sloba Radanović ponovo je "Zadruzi", ovog puta kao gost zabavljao zadrugare hitovima. Ono što su se mnogi ljubitelji ovog rijalitija pitali jeste kako će izgledati ponovni susret pevača i njegove bivše devojke Lune Đogani, a na kraju ovu priliku su mogli i da vide kraj malih ekrana.

Sloba se prvo pozdravio sa takmičarima koji su mu prišli, a zatim je na bini počeo da peva. Vrlo brzo je u kazino stigla i  Luna, međutim, bar ne na početku, ona se nije pozdravila sa Slobodanom, već je u društvu Mine otišla za šank kako bi kupila piće. Njoj su pritrčali pojedini ukućani kako bi je tešili jer je tada delovala tužno.

Na kraju, Sloba i Luna su se samo rukovali, što je takmičare pomalo i frapiralo, jer su očekivali možda srdačniji pozdrav bivšeg ljubavnog para.

VIDEO Zadruga Specijal: Luna postaje pevačica:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gavra

    21. novembar 2018 | 08:40

    Kija,Kija,Kija.....i opet Kija.Eeeeee, Slobodane zbog koga si ovakvu ženu izgubio.Jadno.

  • Dušaduša

    21. novembar 2018 | 09:14

    Neka mi Bog oprosti ako grešim ali Lunino ponašanje je osamdeset posto na silu, povređena ali ovako dranje i urlikanje je neprirodno, ovako narikače na groblju nariču smišljajući šta da izgovore,ali će se danima pisati o ovome.

  • Sasa

    21. novembar 2018 | 07:28

    Majka na moru,otac cirkuzant poslali dete u pakao...ako ne glumi,ovu devojku,pod hitno na lecenje,ako vec nije kasno...koji su ti lekari koji su je pustili da prodje pregled u ovakvom stanju...reaguj Mitrovicu i spasi ovo dete,pusti pare i gledanost...budi covek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA