"Slobice, ljubavi moja, vrati mi se!" Luna doživela neviđeni nervni slom nakon što je Sloba napustio Zadrugu: Jaukala i dozivala ga, niko nije mogao da je smiri! (VIDEO)

  • 62

Luna Đogani nije mogla da dođe sebi kada je nakon nastupa koji je imao u Zadruzi Slobodan Radanović napustio imanje!

Đoganijeva je otišla u Pab gde je na sav glas plakala, urlala i dozivala Slobu, dok su je Savo Perović i Adam Đogani tešili.

- Je l' ovo bio pozdrav?! Je l' nisam to zaslužila, da me pitaš kakao sam posle svega što si mi uradio, posle svega ljubavi moja... Nemoj da ideš, ostani sa mnom Slobo! Moja najveća bol u životu si ti, zašto si me iskoristio... Slobo, Slobice, ljubavi moja vrati mi se... - urlala je Luna.

Luna Đogani nije mogla da se iskontroliše, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Foliram se da mi je dobro, nisam dobro. Fali mi moja ljubav, jedini muškarac koji me je voleo i čuvao kao princezu. Fali mi moj Sloba... On je odradio svoj posao, dobio je marketing, ja se ovde raspadam! On je ljubav moj života, on, Sloba! Njega boli ku*ac za mene, on ima drugu devojku, a on je moj život. Posle svega i sad bih mu dala sve, srce bi mu dala! Život bi mu dala ako mu bude trebalo, jer je on moj život! Moja porodica je sve izgubila zbog njega, on se nije setio da me zagrli, go*no jedno! - govorila je Luna dok su bezuspešno pokušavali da je smire.

Potresne scene pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kela

    21. novembar 2018 | 14:54

    ova opet pijana ko čep

  • psiho

    21. novembar 2018 | 13:23

    Evo ja kao psihijatar, vam kazem da se gospodjica pretvara, zeljna je paznje i po svaku cenu hoce da bude po njenom, ovu osobu podhitno kuci na rehabilitaciju!

  • Istini za volju

    21. novembar 2018 | 11:32

    Da je Sloba zaista voleo Lunu, pre svega bi je postovao i ne bi bio sa njom u kokosinjcu i slicno, nego bi sacekao da se zavrsi rijaliti, razveo se i poceo vezu sa njom. Drugo, Luna je znala da je on ozenjen, to znaci da ni ona nije postovala institicuju braka, niti njegovu zenu koja je sve to zajedno sa celom javnoscu gledala na televiziji. Tako da tu nema zrtvi, svi su znali sta rade.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA