≫ 

Slobi napisali da će Lunu do smrti nositi na duši, on sa 4 reči sve koji ga napadaju poslao bestraga! (FOTO)

- Ovu devojku ćeš nositi na duši ceo život, a kada budeš umirao neće ti imati ko oprostiti - deo je poruke koju je dobio Radanović

  • 68

U utorak, 20. novembra, milioni gledalaca ponovo su do zore ostali uz Zadrugu, nakon što je u istu ušao Sloba Radanović, ali ovaj put samo kako bi pevao na žurki (Slobin ulazak i susret sa Lunom pogledajte OVDE).

Međutim, nakon njegovog izlaska sa imanja njegova bivša ljubavnica Luna Đogani doživela je nervni slom, a ni Savo Perović ni brat Adam Đogani nisu uspeli da je smire.

Nakon svega, fanovi su Slobi pisali svakakve poruke - od onih u kojima ga hvale, do onih u kojima ga kude. Međutim, bilo je i onih baš surovih, pa mu je u inboks stiglo čak i ovo:

- Ovu devojku ćeš nositi na duši ceo život, a kada budeš umirao neće ti imati ko oprostiti. Ako ne znaš o čemu pričam, pogledaj svoj odlazak. Želim ti svu sreću, ali... - poruka je koju je dobio Radanović.

Ove reči žestoko su ga uznervirale, pa nije čekao da odgovori.

- Mrš u pi*ku materinu! - napisao je Sloba kao odgovor.

Evo i prepiske:

Printskrin: Instagram

Podsetimo, Sloba se nakon Luninog plača posle njegovog izlaska iz Zadruge oglasio i rekao da mu je žao, ali da ne treba siliti ništa što ne ide.

- Pa krivo mi je što se tako oseća, žao mi je... Ne znam šta da kažem. Rekla je da sam joj ja uništio život, a onda plače. To ne kapiram malo - rekao je Sloba.

Marija Kulić je tokom žurke Lunu pitala zašto Sloba sada, nakon razvoda od Kristine Kockar, nije sa Đoganijevom, a direktan odgovor dao je Radanović.

- To je gotovo. Ja sam normalno pevao, došao sam da obavim svoj posao, da ih zabavim i tako sam se i poneo. Ako nešto ne ide, onda ne ide. Ne mora to po svaku cenu - objasnio je Sloba jutro posle žurke za Pink.

VIDEO: Luna kukala na sav glas posle Slobinog odlaska iz Zadruge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jana

    21. novembar 2018 | 13:19

    Bravo Slobodane.

  • gledajte svoju decu

    21. novembar 2018 | 15:30

    sta je vama narode necete vi valjda odredjivati ko ce sa kim biti u vezi, sama je htela vezu sa ozenjenim covek video kakva je i da mu ne odgovara i cao, nije je silovao silovali su Djogaji njega 10 meseci i smucili se coveku plus kada je izasao imao je sta i da cuje o ponosnoj ljubavnici i njenom stazu rasturanja veza.

  • Goxxx902

    21. novembar 2018 | 17:07

    Ovaj mali je istripovao da je baja a u stvari je obican balvan...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA