≫ 

"To je okej..." Anabela se oglasila nakon neviđene drame u Zadruzi, evo šta kaže o Luninom nervnom slomu i šta bi joj sada rekla, da može!

- Koliko smo samo puta tako plakale u svoja četiri zida... - rekla je Anabela

  • 62
Anabela kaže da razume Lunu, Foto: ATA Images, TV Pink

Luna Đogani prošle noći doživela je nervni slom nakon što je ponovo ugledala svog bivšeg dečka Slobu Radanovića, koji je u Zadrugu ušao kako bi učesnike zabavljao na žurki.

Zenit Luninog nervnog sloma:

Pri prvom susretu sa Đoganijevom samo se hladno pozdravio sa njom, a kada je napustio Zadrugu, Luna je otišla sa žurke, a onda je plakala, urlala i dozivala ga, a u jednom trenutku blogerka je poželela da napusti rijaliti.

Sve ovo sa druge strane ekrana gledala je njena majka Anabela Atijas kojoj je doživela veliki šok, a sve ovo joj je jako teško palo.

- Trudila sam se da ne gledam sve što se dešavalo. A šta da kažem, ni sama ne znam... Moja ćerka se držala kao lavica, a u stvari je ranjena srna. Slomila se na kraju i to je OK. Da je kod kuće, niko je ne bi video... Koliko smo samo puta tako plakale u svoja četiri zida. Sve je to opravdano, velik je to bol... Kolika je i ljubav bila, toliki je i bol sada - kaže Anabela i kroz suze dodaje da joj teško pada to što u ovim trenucima nije uz svoju ćerku.

Luna plače zbog Slobe, Printskrin: TV Pink

- Da mogu da je vidim ili čujem, rekla bih joj da je razumem! Ko nije iskreno voleo, ne zna šta je patnja. Nažalost, ume i da boli. Rekla bih joj da će sve to proći jednog dana i da se ovo kroz šta sad prolazi zove odrastanje. Ona je iskrena u svemu do kosti i zbog toga može svakog da pogleda u oči. Ponosna sam na nju - rekla je Anabela.

Podsetimo, Luna je nakon Slobinog odlaska doživela nervni slom, a jedan njen snimak uznemirio je javnost.

Radi se o tome da se Luna tresla i "razgovarala" sa Slobom, iako on nije bio tu.

O čemu se radi pogledajte OVDE.

VIDEO: Pogledajte kako su se pozdravili Luna i Sloba:

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tijana

    22. novembar 2018 | 10:27

    Oglasila se glavna kuvarica koja je zaprzila corbu.Nije izdrzala da se ne reklamira na cerkin racun.Cinjenica je da u svakom nervnom rastrojstvu Luna place da je dosla da vadi porodicu iz go.ana.Ja da sam joj majka bilo bi mi zao i ucinila bi sve da pomognem detetu da spasi sebe,a ne mene.

  • Boka

    22. novembar 2018 | 11:03

    Ostaviti kcerku sa 13 god,trazeci momke po okolnim drzavama moze samo neko ko je sve samo majka nije.

  • Danci

    22. novembar 2018 | 13:50

    Anabela nastavlja da glumi. Ako je Luna tako plakala kod kuce logicno je da je onda zadrzis u kuci i budes podrska. Ako bi Luni koja kaze da ste joj sve ti i Gagi stvarno zabranili ulazak u Zadrugu naravno da bi vas poslusala. Ali..! Luni trebaju pare Anabeli i Gagiju treba promocija i povratak na scenu.Anabela je pokusala drskoscu i napadima u prvoj Zadruzi pa je lose prosla sad u drugoj ne ucestvuje aktivno glumi dobricu i povlaci konce iza kulisa. Sramota za cijelu porodicu. I ne poredite ljubav i patnju normalnih djevojaka sa Luninom histerijom i bezobrazlukom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA