≫ 

Mina nasrnula na Jelenu Golubović nakon što ju je rediteljka ispolivala kafom, obezbeđenje jedva obuzdalo razjarene žene! (VIDEO)

- Idiote jedan, prosula si mi kafu - rekla je besno Jelena

  • 3

U "Zadruzi" se desio još jedan incident, a sve je krenulo od svađe Adama Đoganija i Jelene Golubović! Naime, problem je nastao zato što su njih dvoje hteli da zauzmu istu poziciju u igri u rijalitiju, pošto su oboje hteli da budu u dnevnoj sobi.

- Ne možeš da budeš ovde, to je moje mesto! Ja sam ovde stala prva, zato što želim da učestvujem, jer sam bolesna! Htela sam da učestvujem, samo tih pola sata - rekla je Jelena Golubović.

- Što nisi došla prva, ne zanima me - odbrusio joj je Adam.

Njima je prišla Mina Vrbaški i odgurnula Jelenu Golubović, tako da je rediteljka polila kafom ni kriva ni dužna Đoganija.

- Alo, bre! Polila si me kafom - urlao je Adam na Jelenu Golubović.

Novi incident u Zadruzi Printskrin: TV Pink

Rediteljka je ušla u konflikt sa Minom, pa je nju polila kafom. Mina je odmah fizički nasrnula na Jelenu, a zadrugari su sprečili potencijalnu tuču.

- Idiote jedan, prosula si mi kafu - rekla je besno Jelena.

Na licu mesta stvorilo se obezbeđenje, ali nije bilo potrebe da interveniše. Jelena Golubović se povukla u spavaću sobu i u suzama se jadala Olji Bajrami.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Zadruga Specijal: Kija progovorila o Slobinom novom muzičkom pravcu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA