≫ 

"Narkomanko, promeni dilera! Tukla si ga, zbog tebe je robijao!" Teška svađa Aleksandre i Ljube u kojoj su obe iznele užasne stvari! (VIDEO)

- Nisi ti nikakva šampionka, ti si žena koju je ovaj čovek izgradio i zbog koje je robijao! Trošila si pare za koje si znala da su iz pljačke, što si trošila ako si toliko moralna? - govorila je Aleksandra svojoj majci Ljubi

  • 9

Majka i ćerka, Aleksandra Subotić i Ljuba Pantović imale su nikad gori verbalni okršaj tokom sastanka, u kojem su pred svim zadrugarima otkrile razne stvari koje do sada nisu bile pominjane u javnosti.

- Narkomanu, promeni dilera! - dobacila je Ljuba Karađorđu prvo.

- Promeni ti dilera, jer nisi ni ti mama dete, i ti voliš isto. Nije on jedini - rekla joj je Aleksandra, a onda je počela da pominje svog oca Karađorđa, koji se za to vreme samo smeškao.

- Lažeš za silovanje! Lažeš da te tukao, ti si njega tukla! Klošari, došli ste preko mene ovde. Tebi je davao pare, tebe je izgradio, zbog tebe je propao, zbog tebe mu je sve zapaljeno i sve je to zbog tebe doživeo! I dan danas je zaljubljen u tebe i ti to zloupotrebljavaš i se*eš se po njemu! Veliki mangupe, u pi*ku materinu! Nisi ti nikakva šampionka, ti si žena koju je ovaj čovek izgradio i zbog koje je robijao! Ti si žena koja je živela u hotelima, trošila si pare za koje si znala da su iz pljačke, što si trošila ako si toliko moralna? - vikala je Aleksandra.

Aleksandra i Ljuba se svađaju/ Printskrin: TV Pink

- Sram te bilo! Ti si bolesna! Možeš samo da me mrziš! - rekla joj je Ljuba, a Aleksandra je nastavljala.

- Sve si mu pare smrskala. On ostavi nama džipa da se deca voze, ti si ga prodala i otišla... Pozdrav za Srkija iz Borče, njenog bivšeg dečka kojem je ona poslala pare! Nezahvalna bolesnice!

- Dete, ti si bolesna! Bolesni lažov! Ti mene mrziš, vidi ti se u očima! Možeš da pričaš šta hoćeš, devojčice...

- Šta će tebi sa 17 godina oružje? Šta će tebi sa 17 godina hekler? Znam sve, sve mi je baka ispričala - govorila je Aleksandra.

- Ma, jedi go*na! Dosta sam ja tebe štitila i pokrivala. Ne se*i! Tvoje dete je tebi reklo ko je tvoj dečko pred njim! Ćao, idi kod Sime! Ajde odglumi jednu trudnoću još i pobačaj, glumili ste za 3.000 evra! Znaju svi... Postoji snimak! Vidi ti se uložak, trudnice! Mrziš me otkad si bila mala!

- Vodila si decu dok se ti je*eš! Sad imam 22 godine i trpim tebe, matoru klošarku u rijalitiju! A ti si svoju decu i muža šutnula da bi mogla da se je*eš i da sprčkavaš njegove pare! - rekla je Aleksandra.

- Pozdravili te Arapi! - odgovorila joj je Ljuba, na šta je ona uzvratila.

- Koji? Oni sa kojima si mi rekla da treba da se je*em za pare? Ti si mi rekla, ološu jedan matori! Bravo, mama. Divna mama. Prvo, ja imam dete od 5 godina i ja se za pare ne je*em.

Karađorđe se smeška dok se njih dve svađaju/ Printskrin: TV Pink

- Jao, kako si glupa! Zar sam ja ovo rodila, je*ote! Radim na crno? Haha. Zanimljivo da redovno dobijam povrat poreza... A ti si u inostranstvu bila samo kad se grebeš za fanove... Tuži me, baš jedva čekam - rekla je Ljuba kada joj je Aleksandra rekla da čak i ne živi u Švedskoj.

- Poganušo pogana od 40 godina! Narkomanko raspala! Bludnice i narkomanko! - nastavljala je Aleksandra, a snimke svađe pogledajte u prethodnom i u sledećim snimcima:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Snezana

    5. decembar 2018 | 22:16

    Bozeeeeee, sta je ovo? Kud udjoh na vest, majko moja! Sta sve izgovorise majka i cerka jedna drugoj. Ovo se prikazuje na nacionalnoj TV? Probili smo dno!

  • Vesna

    5. decembar 2018 | 21:56

    Gospode Boze !!! Ko bre pokupi ove dve i gde? Strasnooooo, prestrasnoooo!!!

  • Uroš

    5. decembar 2018 | 22:19

    Neka fina porodica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA