≫ 

Ivana Vrbaški se uključila uživo u program i ostavila Karađorđa?! Ja se kukavički povlačim iz cele te priče! (VIDEO)

Meni je to nepojmljivo da jedna porodica, koliko god da je bivša porodica, tako razgovara. Ja nisam tako vaspitama.... - rekla je Ivana

  • 15
Ivana Vrbaški Karađorđe Subotić

Printskrin: TV Pink

Tokom emisije posvećene "Zadruzi" uključila se i mama Mine Vrbaški, Ivana Vrbaški. Marija Kulić, koja je izašla na jedan određeni period iz rijalitija, imala je šta da pita Ivanu, a vezano je za Karađorđa Subotića.

- Je l' si videla kako se ophodi prema Mini? Beži, Ivana, što dalje. Ja mislim da si ti dovoljno pametna žena i da tebi ovo čudo nije potrebno - rekla je Marija Kulić Ivani.

- Videla sam, draga Marija, sve... Ja kažem tebi i svima, ja se kukavički povlačim iz cele te priče. Meni je to nepojmljivo da jedna porodica, koliko god da je bivša porodica, tako razgovara. Ja nisam tako vaspitama.... - rekla je Ivana i nastavila:

- Ne želim da imam veze, mnogo je to zamršeno. Ne znam ko je tu u pravu... Ne želim nikad u životu da prolazim kroz takve stvari. Mi imamo mirniji, drugačiji život - rekla je Ivana Vrbaški.

Šta je još Ivana Vrbaški rekla, pogledajte na sledećem snimku:

VIDEO: Ovo je jedan od najsmešnijih raskida u Zadruzi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza Kg

    7. decembar 2018 | 08:25

    Najtužnije od svega, što su roditelji sa dijagnozom poslali svoju decu, koja su njihova kopija u rijaliti. Rečnik, ponašanje...svi napadaju Karadjordja, ali po čemu se on razlikuje od Ljube, Marije, Minine majke??? One su zgrožene njegovim ponašanjem i psovkama, pri tom ne obraćaju pažnju na svoje ponašanje i kakve grozote izlaze iz njihovih usta i usta njihovih ćerki.

  • Jeca

    7. decembar 2018 | 01:49

    Ivana nista nije bolja od Karadjordja , nasla vreca zakpu,, sprema njen ulazak u zadrugu,, sve smisljeno i namesteno,, losa kopija hepija

  • Anja

    7. decembar 2018 | 09:53

    Ovi ljudi su uništili svoju decu!I sad ih JOŠ koriste da bi zarađivali na njihovim uništenim zivotima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA