Ovako su se Kija i Sloba pozdravili kada su se videli na žurki, a evo ko je sve bio s njima! (VIDEO)

Bivši supružnici u poslednje vreme se često viđaju na javnim događajima

  • 49

Bivši supružnici, a poslednjih meseci aktuelne kolege, Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović, sreli su se večeras na žurki dnevnog lista "Informer" u popularnom beogradskom klubu.

Kija je pre ove žurke bila na snimanju novogodišnjeg programa u Jagodini, gde se pojavila u kratkoj širokoj haljinici, a nekoliko sati kasnije na drugi događaj stigla je u crnoj providnoj košulji.

Sloba je došao nešto nakon nje, a sve vreme su stajali jedno kraj drugog. Pridružila im se i Teodora Džehverović, a tu je bio i producent Filip Miletić. Kako je izgledalo njihovo ćaskanje, pogledajte u videu na početku teksta.

A kakav je bio susret Kije i Slobe na Oskaru popularnosti u Valjevu samo nekoliko dana ranije, pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo Kija

    10. decembar 2018 | 23:29

    Kristina Kockar izgleda prelijepo, uzivanje je gledati. Mogao je veceras tamo biti ko hoce, ona je glavna zvijezda i ne samo tu, gdje god se pojavi. Svidjalo se nekom ili ne, ali to je cinjenica. Da ona nije kakva jest, ne bi joj pomoglo sto zadruga, prevara i ne znam ni sta jos, jer sve je to vec vidjeno ali niko ne napravi ovo sto je ona. Mora covjek imati i malo radnih navika, zdrave ambicije i MANGUPLUKA. Poslije prisustva njenom nastupu, jos se vise voli, samo da znate.

  • Anchy

    11. decembar 2018 | 03:01

    Koliko je Kija harizmaticna,vrcava, pozitivna, energicna. Jednostavno, zraci!

  • Mila

    11. decembar 2018 | 18:31

    Kija kao i obično sija.Uvek nasmejana.Bravo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA