≫ 

Skandalozna tuča u Zadruzi! Zerina se zaletela na Aleksandru i udarila je s leđa, potukle se na stolu, program prekinut na 2 minuta! (FOTO) (VIDEO)

Zerina i Aleksandra su se žestoko potukle i nastao je nezapamćeni haos, posle čega je Zerini pozlilo

  • 33

U večerašnjoj emisiji "Pretres nedelje sa Milanom" izbio je haos između Aleksandre Subotić i Zerine Hećo, koje su se potukle na stolu!

Miljana i Aleksandra su se prvo svađale oko njene trudnoće za koju je Kulićeva sve vreme govorila kako je lagala i kako "nije ni bila trudna", a zatim se Zerina s drugog kraja stola zaletela na Aleksandru - njoj s leđa!

Aleksandra i Zerina se potukle na stolu/ Printskrin: TV Pink

Potukle su se na stolu, Aleksandra se okrenula i uzvratila joj, a Bane je ščepao Zerinu i vikao: "Šta si mi obećala?! Obezbeđenje, pomozite mi!".

Tuča u Zadruzi/ Printskrin: TV Pink

Nedugo zatim se čula vriska u Beloj kući i plakanje, obezbeđenje nije moglo da ih smiri, a program je na više od jednog minuta bio cenzurisan, da bi potom bile puštene reklame.

Prekinut program/ Printskrin: TV Pink
Prekinut program/ Printskrin: TV Pink

Skandal u Zadruzi/ Printskrin: TV Pink
Haos u Zadruzi/ Printskrin: TV Pink

Zerini je nakon toga pozlilo, dali su joj tabletu za smiernje, a u pabu dok je ležala tešili su je Luna, Jelena Krunić i Bane.

Podsetimo, radi se o tome što Aleksandra već u nekoliko navrata javno tvrdi kako je Zerina silovana, što je i večeras uradila, zbog čega je Zerina burno odreagovala.

Zerini pozlilo nakon skandala/ Printskrin: TV Pink

Necenzurisani snimak tuče Zerine i Aleksandre pogledajte OVDE.

VIDEO: Razjarena Aleksandra skočila na Matoru

VIDEO: Matora napala Aleksandru i Davida, nasrnula na Karađorđa...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ena

    11. decembar 2018 | 09:11

    Sve vise gotivim Aleksandru.Prica smireno,pametno,ne nasrce fizicki.S obzirom da je jedna od najmladjih tu svaka cast.Bez obzira na greske koje je pravila,steta sto se ne skoluje.Zaista ume lepo i pametno da iznese svoj stav.

  • Rambo

    11. decembar 2018 | 09:20

    Pa vi i dalje podrzavajte Zerinu!Ono sto je uradila treba je diskvalifikovati.Ne bi ona to da nema pomoc copora Krunicke,Matore,Mikija,Lune i Ljube Pantovic koja manipulise sa svima!

  • Leaaa

    11. decembar 2018 | 09:21

    Realno Aleksandra nastrada,a Zerina po obicaju nece biti kaznjena jer joj je lose.Dokle vise nekaznjavanje pojedinaca.Sustina je da se neko zbog lose izgovorene reci satanizuje,a neko mafija,samara,nasrce i NISTA!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA