≫ 

Puklo prijateljstvo Lune sa Aleksandrom i Davidom, nakon što su pokušali da pobegnu iz Zadruge Đoganijeva poručila: I treba da ode! (VIDEO)

Luna više nije u dobrim odnosima sa Aleksandrom, a njen i Davidom odlazak iz Zadruge kao da je jedva dočekala

  • 32

Zerina Hećo i Aleksandra Subotić prošle noći su se potukle nakon što je Subotićeva nastavila da priča o tome da je Zerina silovana. Aleksandra je nakon svega sa Davidom pokušala da pobegne iz Zadruge.

Luna Đogani koja se do skoro dobro družila sa Aleksandrom i Davidom i pričala kako joj najviše prija da vreme provodi sa njima, a onda iznosila gomilu pohvala na njihov račun, sada je stala na Zerininu stranu, a svom bratu Adamu očitala lekciju zbog toga što je vikao na Brendona koji je pomagao ovom paru da pobegne iz Zadruge.

- Što si ti napadao Brendona, zato što je davao "lopovske" da pobegnu Aleksandra i David, šta tebe boli du*e da li će da ode, neka ide, i treba da ode?! - napala je Luna svog brata Adama.

- Nisam ga napao, to sam samo rekao u smislu da ne treba da se meša on, nisam nikoga sprečavao da ode - branio se Đogani.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

VIDEO: Zerina je napala Aleksandru s leđa, a ova joj opako uzvratila 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svetla

    11. decembar 2018 | 14:17

    Jedno je sigurno, a to je, da se lepila Aleksandre jer je raccunala da ce narod glasati za nju.Time bi dosla u situaciju da se bira izmedju Alek i nje. Racunala je na svoju privilegovanost od strane produkcije. Ono sto je zaboravila jeste, da ona svojim nasilnickim ponasanjem i pretnjama jeste ucinila da narod nece glasati za nju, bas iz tog razloga i razloga sto narod ne voli privilegovane. I odmah naglasavam, da narod i fanovi Kije Kockar, nece glasati. Ne gledamo zadrugu, vecina ne, ali armiha id miljon i sesto ljudi iz regiona ZA NJU NECE GLASATI. I trazit ce se SMS poruke i sve sto ide uz to, da nam ne promakne nesto...Glasat cemo za najboljeg igraca, za sada je to Miljana..ma sta drugi mislili. Iskrena i duhovita. Dovoljno. Dakle..neka se ne nada..a ima jos vremena. Za sada je tako. Hvala.

  • EL...

    11. decembar 2018 | 12:58

    Njih već sada hvata konkurentna groznica ! Luna je zaboravila njene ispade i grebanje kapije . Naravno da im Aleksandra smeta , psihološka igra , kad Aleksandra pogodi u crno onda jao , a podmukli napad i udaranje s’leđa , kao dozvoljeno !?

  • VR

    11. decembar 2018 | 13:42

    U komentarima ispod vec sve receno, samo potvrdjujem da Luna ne ume da bude prijatelj. Svakog izda prvom prilikom, podmuklo, bez trunke grize savesti. S obzirom na to da se prema Adamu ponasa kao tiranin, sta tek ocekivati za prijatelje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA