≫ 

Jezive scene u Zadruzi! Zerina se gušila u suzama nakon tuče sa Aleksandrom, Luna pored nje plakala, Bane je polivao vodom (VIDEO)

Zerina je bila skoro pa u nesvesnom stanju, pošto nije reagovala ni na šta što joj je pričano

  • 28

Zerina Hećo jaukala je na sav glas nakon tuče sa Aleksandrom Subotić koja je najveći skandal od početka Zadruge 2!

Hećova je bespomoćno ležala na krevetu dok su joj suze tekle bez prestanka, a Bane Čolak, Jelena Krunić, Luna i Adam Đogani.

Pogledajte potresni snimak:

Podsetimo, Zerina se zaletela na Aleksandru dok je stajala na stolu i udarila je dok joj je bila okrenuta leđima. Zatim se Aleksandra okrenula i vratila joj, a onda je uletelo obezbeđenje, počela cika, vriska i urlikanje. Program je bio prekinut duže od jednog minuta, nakon čega je pušten blok reklama, a Zerini je nakon skandala pozlilo i navodno je doživela nervni slom.

Snimak tuče pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vec vidjeno

    11. decembar 2018 | 11:54

    Folirantkinja,kad je shvatila da ne ume verbalno da se obracuna pocela da nasrce i urlice kao nenormalna.Pa,kad je ukapirala da ce mozda biti kaznjena pocela da glumi bolest i nesvesticu.Klasika.

  • Lako vidjena

    11. decembar 2018 | 12:38

    Ova je zerina jeziv folirant! Zasto je ne kazne i kskva je to protekcija? Ona sad slobodno nasrce na svakog ko ne veruje njenim lazima

  • mini

    11. decembar 2018 | 11:19

    Nisu ovo uopste jezive scene, nego je jeziva Zerina losa glumica. Ja ne mogu da gledam, okrenem program i zdravo. Ne znam ko moze ovo da gleda, a da mu nije smor!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA