≫ 

"I ranije je bila odvratna prema Aleksandri!" Davidova majka posle tuče u Zadruzi oplela po Zerini i priznala da je uplašena za Davida!

- Nikad ga u gorem psihičkom stanju nisam videla. On je meni već danima loše, baš je smršao - prokomentarisala je Biljana Dragojević

  • 4

Nakon što je prethodne noći izbila nezapamćena tuča u Zadruzi između Aleksandre Subotić i Zerine Hećo, nakon čega su David i njegova verenica pokušali da pobegnu iz rijalitija, oglasila se i Davidova majka Biljana. 

Biljana Dragojević je ispratila situaciju koja se sinoć dogodila i prokomentarisala odnos svog sina sa Aleksandrom, ali i skandal koji se dogodio i uznemirio sve.

- Nikad ga u gorem psihičkom stanju nisam videla. On je meni već danima loše, baš je smršao. Aleksandra uskače u sve moguće svađe, a onda on mora da je brani. Ne mora, ali logično je. Aleksandra je mogla da prećuti, on joj je nekoliko puta rekao: "Sedi, smiri se!", da ga je poslušala ništa od ovoga ne bi bilo. To je Zerina radila i u prethodnom rijalitiju. Ona je ranije bila, mogu slobodno reći odvratna prema Aleksandri, ničim izazvana ju je provocirala - rekla je Davidova majka.

Biljana Dragojević/ Printskrin: TV Pink

- Kada smo suprug i ja dovezli Aleksandru i Davida u karantin i kada smo videli Baneta i Zerinu, bila sam iznenađena otkud njih dvoje zajedno. Ali sam tada rekla oboma da su Zerina i Bane za njih dvoje vazduh. Ona ovo sada radi da bi došla do izražaja, više nije sa Banetom, nema svađe sa njim, nema kadra. Ne radi ništa da bi bila interesantna. Sve ono što je rekla Aleksandra je bilo tačno i sve to se zna, ima na Jutjubu, ne znam zašto ju je ovo sada pogodilo toliko - rekla je Davidova majka.

Zerini je pozlilo nakon tuče/ Printskrin: TV Pink

- Ja mislim da je njih dvoje ujedinio Ljubin ulazak. Ona ih je samo zbližila. Ona stalno nešto spolja kopa po njihovim životima i pokušava da ih rastavi. Čekala je momenat da oni uđu u rijaliti, pa da uđe i ona i rastavi ih. Ali je obrnuto bilo. Njih dvoje sada nemaju svađe, niko sada ne razume da Aleksandri ništa ne smeta upravo zbog toga što oni neće dozvoliti da ih Ljuba rastavi i uradi ono što je naumila - završila je Biljana Dragojević za Pink.rs.

Aleksandra i David/ Printskrin: TV Pink

Kako su Aleksandra i David nakon tuče pokušali da pobegnu iz Zadruge pogledajte OVDE.

VIDEO: Aleksandra Subotić isprebijala Zerinu na mrtvo ime

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kova

    11. decembar 2018 | 21:51

    Pa Zerina glumi zrtvu. Sve ima vec objevljeno i ime coveka i sve. Da, Zerina je agresivna i trazi kadar, jer nema vise price sa Banetom. Eno je napala i Saleta Tru danas, svadjala se i sa JElenom, drugaricom!

  • Dragana

    12. decembar 2018 | 13:34

    Ako vi gospodjo branite Aleksandru onda ste i vi bolesni valjda vidite svoje dete kako se pati sa njom.Pa vas pitam sta ce biti sutra ne mislite valjda da sa njom stvara porodicu

  • psihijatar

    12. decembar 2018 | 11:21

    Gospođo, ako želite da Vaš sin sa jednom raskalašnom klinkom stvara porodicu, neka Vam je sa srećom!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA