≫ 

"Želim da joj se odužim na neki način": Kada Miljana sazna kako će je Zola iznenaditi za mesec dana veze, oduševiće se! (VIDEO)

- Za četiri dana slavim mesec dana sa Miljanom, pa bih da joj kupim nešto - rekao je Zola u zalagaonicu

  • 15

Miljana Kulić uveliko je u emotivnoj vezi sa Lazarom Čolićem Zolom, a di-džej je povodom mesec dana njihove romanse odlučio da je iznenadi. Naime, Zola je posetio zalagaonicu, založio svoju majicu koja vredi, kako on kaže, 150 evra.

- Za četiri dana slavim mesec dana sa Miljanom, pa bih da joj kupim nešto. Zato hoću da prodam ovu majicu koju sam jako skupo platio, ali neću da vas ubeđujem, sve znate. Kupio bih joj neke slatkiše, cveće, a možda i parfem, ako uspem nešto. Ova majica košta 150 evra i znam koliko vredi. Ona meni sprema, uvek njeno jedem i želim da joj se odužim na neki način - rekao je Zola.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Giska

    13. decembar 2018 | 20:05

    Ja ne znam tako negativni komentari? Pa Miljana vodi ovaj rijaliti. Ona ima dusu..o manama necemo, jer ih ima svako.Svi Lunini fanovi su protiv Miljane, kako bi ona dosla do izrazaja. To je nemoguce. Luna nije interesantna..nema pamet da bi umela biti interesantna. Lupa. Evo i danas lupala o misevima. I opet blamira. Sva sreca pa Kija ima skoro 2 miljona fanova i siguran sam, da ce glasati za Miljanu. Ukoliko Miljana ne bude menjala mislenja. Hvala. Voleo bi komentar da ide.

  • Tasa

    13. decembar 2018 | 20:10

    Dobar decko. Miljana treba imati strpljenja. Ali zasto takvi komentari? Miljana je izuzetan rijaliti igrac. Najbolji. Cujem da ce Kijevci glasati za nju. Ako to bude tacno. MILJANI CE PRIPASTI PRVO MESTO. JER IH IMA KAO ZUTIH MRAVA.

  • ljiljana

    13. decembar 2018 | 19:39

    Ne bih volela da je ovo deo Zoline igre. Nadam se da je covek iskren i video u njoj i njene dobre osobine. Nije ni nju zivot mazio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA