≫ 

Miljana se gušila u suzama zbog Zole, nije mogla da se smiri nakon onoga što je on izjavio! (VIDEO)

Kulićevoj su teško pale reči svog dečka, pa se rasplakala

  • 6

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola započeli su emotivnu vezu u Zadruzi, a nakon čestih svađa odlučili su da raskinu, međutim ubrzo su se ipak pomirili.

Dobri odnosi između njih nisu dugo potrajali, a u toku dana stiglo je pismo Velikog šefa u kojem je obavestio sve zadrugare da je Zola kažnjen nedeljnim honorarom zbog spavanja, nakon čega je on izjavio da želi da napusti Zadrugu što je Miljanu rastužilo.

Kulićeva je bila šokirana njegovim rečima, pa se rasplakala, a onda ju je Matora tešila.

Miljana plače zbog Zole, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ja sam se zaljubila, meni nije potrebna taktika. Ušao je, zaljubila sam se..i zato me povredilo to što bi najviše voleo da... a zna se šta sledi - pričala je Miljana o Zoli.

- I kad si trudna bila, ma... ti si se baš prepustila, a ti znaš na šta mislim i ti znaš šta si rekla da nikada nećeš da dozvoliš. Ti si obezbedila i sebe, i mamu, i tatu i zbog Željka - tešila ju je Matora.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

VIDEO: Miljana usred noći Zolu polivala vodom i šamarala, pa rekla da je bilo slučajno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đina

    14. decembar 2018 | 22:42

    Koji put se zaljubljuje, prvo je bio Marko, pa Mirko Gavrić, pa Ervin, pa Vlada igrač, onda Zola, ima ih još ne možemo ih popamtiti da ne računamo pevače. A dete, nema veze Tu je Klara...

  • Sneza

    15. decembar 2018 | 20:18

    Ostavite vi Miljanu. Miljana vodi ovaj rijaliti. Smesna i zanimljiva. Moze joj se reci mnogo cega.. ali kome ne. Samo ipak vodi brigu da ne zavodi ozenjene. I to je dobro. Miljana ce sigurno biti prva u ovom rijalitiu. Svi Kijevci glasat ce za nju. Nema tu mesta prevarama. Bravo Miljana kloni se Zerine i Lune. One i ne pripadaju tebi.

  • GISKA

    15. decembar 2018 | 18:42

    NE BRINI MILJANA. BUDI MALO STRPLJIVA I NE UZIMAJ SVE SRCU, DOBAR JE ON...A TI ZASIGURNO CES POBEDNIK BITI,,,KIJEVCI CE GLASATI ZA TEBE,,TI JESI NAJBOLJI RIJALITI IGRAC,,PAZI SE ZERINE,,LUNE,,PA CAK I MIKIJA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA