≫ 

"Klošarko, je*ala bi se sa svim muškarcima da ja nisam ovde!" Zerina ošamarila Baneta nakon što joj je sasuo sve u lice! (VIDEO)

- Shvati već jednom da ja nisam retard. Da ja provalim unapred svaki tvoj pokušaj - besneo je Bane na Zerinu dok su se raspravljali u kupatilu

  • 31

Svađa Baneta Čolaka i Zerine Hećo već nekoliko dana je sve učestalija, pogotovo otkako je Aleksandra Subotić pred svima rekla kako je Zerina silovana.

Njih dvoje raspravljali su se u kupatilu, a Bane je Zerini sasuo sve u lice.

- Shvati već jednom da ja nisam retard. Da ja provalim unapred svaki tvoj pokušaj. Jesam li ja tebi zamerao pre ove situacije? Jesam ja majmun?! - govorio joj je Bane iznervirano.

- Ja govorim o ovoj devojci koja mi se smeje u facu... Nastavi, ali ja vidim koja sam ja budala. Dobar ili je*an, isto ti je - odbrusila mu je Zerina.

Bane i Zerina se raspravljaju u kupatilu/ Printskrin: TV Pink

- Pre tri dana si bila u transu, pila tablete, a sad tu nešto igraš. Sram te bilo, pljunuo bih te! Ti si klošar! - rekao joj je Bane.

- Ko si ti ako ja hoću nešto da uradim? - vikala je Zerina na njega.

- Klošarko! Ti bi se je*ala sa svima da ja nisam ovde! Sa svakim muškarcem! Ti si takva, to si ti! - rekao joj je Bane, na šta ga je Zerina ošamarila, ali on je i dalje nastavio.

Pogledajte kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA