Opšti haos u Zadruzi! Miki i Lepi Mića pobesneli na Aleksandru i Davida, umalo izbila žestoka tuča! (VIDEO)

- Najgore osobe koje sam u životu video, najveća go*na! Pi*ka vam materina! Kakvi ste vi ljudi? Vi ste jazavci! - vikao je Miki na Aleksandru i Davida

  • 48

Ove noći tokom nominacija izbila je žestoka svađa u Zadruzi. Aleksandra Subotić je ponovo izjavila da je Zerina Hećo izmislila da je bila silovana.

Zerina je bila izrevoltirana ovim Aleksandrinim rečima pa ju je polila vodom, nakon čaga je završila u zatvoru.

Aleksandrino ponašanje osudili su i ostali ukućani, a prvi je na noge skočio Lepi Mića kojem je Subotićeva uputila niz brutalnih uvreda, a onda se umešao i David koji je pokušavao da se fizički obračuna sa njim.

Aleksandra i David se svađaju sa Lepim Mićom, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- J*bem ja tebi sve! I majku i ženu i dete! Šta mi možeš? Treba li ja da tučem starijeg čoveka? - vikala je Aleksandra na Miću.

Nakon ovoga u svađu se umešao i Miki Đurićić, a onda je izbio opšti haos. Miki se razbesneo, pa je urlao na Aleksandru i Davida govoreći da gore ljude u životu nije upoznao.

Miki urla na Aleksandru i Davida, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Opet si rekla da je slagala da je silovana! Najgore osobe koje sam u životu video, najveća go*na! Pi*ka vam materina! Kakvi ste vi ljudi? Vi ste jazavci - bio je ljut Miki.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    16. decembar 2018 | 09:55

    Ovaj manipulator Miki zasticen je u Zadruzi kao mecka na Tari i moze da radi sta hoce,da psuje produkciju,zadrugare i narod a da zbog toga ne bude sankcionisan i izbacen iz rijalitija!

  • Krle

    16. decembar 2018 | 09:44

    Zivim za taj dan kada ce da izbace Mikija i Matoru(Obeliksa)!!

  • Udruzimo se

    16. decembar 2018 | 10:01

    Posto je Miki na celu copora u kome su Ljuba,Matora,Luna,glasajmo da ih izbacimo!Miki je sinoc tako izvredjao gradjane Srbije da sam resio da ubuduce kada on bude komentarisao i bio u kadru okrecem drugi program jer mi se zgadio posle onolikih psovki i uvreda!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA