"Dete nije moje! Ne interesuje me!" Čabarkapa nikad užasnije isprozivao Aleksandru i sve njene, pomenuo i ulazak u Zadrugu! (FOTO)

- Ovim putem kažem da mi se svi oni i svi njihovi izvori napasu ku*ca, kao i svi Pantovići, Dragojevići, Opačići i Subotići, i to svi - muški i ženski - stoji u Čabarkapinom statusu na Fejsbuku

  • 17

Aleksandar Čabarkapa, za kojeg Aleksandra Subotić tvrdi da je otac njene ćerke Magdalene, oglasio se na društvenim mrežama i napisao kako dete nije njegovo.

Čabarkapa se oglasio na Fejsbuku, gde je osuo paljbu i na Aleksandru i na čitavu njenu porodicu, ali i na ekipu u rijalitijima, koje je nazvao "klošarima" i još kojekakvim rečima.

- Opet me go*na neosnovano provlače kroz novinske natpise ama baš u svakoj objavi... Pa im ovim putem kažem da mi se svi oni i svi njihovi izvori napasu ku*ca, kao i svi Pantovići, Dragojevići, Opačići i Subotići, i to svi - muški i ženski. Okanite se više mene, sve vas skupa je*em u usta, i sve muško i žensko što imate u kući. Samo morate malo da se sagnete i pridržite za crevo i isperete malo vaša brbljiva i smrdljiva usta. Ja u rijaliti mogu ući kad god hoću, kako u Parove tako i u Zadrugu, a mene ta s*anja ne interesuju jer su unutra sama go*na i klošari, da se ja svađam sa ženturačama i ostalim klošarima ne pada mi na pamet. Opet napominjem da dete nije moje, nek' je živo i zdravo, i šta to mene interesuje gde je i šta radi. Sramota me je sa kakvom klošarijadom mene više povezuju, a i široke narodne mase vide kakvi su to monstrumi, skalamerije i klošari, daleko im lepa kuća - napisao je Čabarkapa na Fejsbuku, a ispod teksta stoji njegovo ime i prezime.

Objava na Fejsbuku/ Printskrin: Facebook/KLAUDIJACABARKAPA

VIDEO: Ovako je Aleksandra Subotić u šoku posle napada Čabarkape, a pre ulaska u Zadrugu, napustila Urgentni centar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan84

    16. decembar 2018 | 13:04

    Uradi dnk pa onda pisi takve fb statuse. :)

  • Kursumlija

    16. decembar 2018 | 12:45

    Isti ste kalup i ti i oni.Bas ste se nasli...

  • Betoven

    16. decembar 2018 | 16:09

    Ubacite celu porodicu Čabarkapa.. Vidite da su gladni para i medijske pažnje. Još fali da snimaju sahranu kao Kija i biće 🔝

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA