≫ 

Luni rekli da su se Kija i Sloba pomirili, ona počela da roni suze, otrčala u kuću, pocepala njegovu majicu, pa im javno uputila poruku! (VIDEO)

- Došla sam ovde da se odmorim od svega. Boli me ku*ac šta oni rade napolju. Sebi sam život uništila! - vikala je Luna

  • 65

Nakon obaveštenja da se otvorio "Šiša bar" do Lune Đogani je stigla informacija da su se njen bivši dečko Sloba Radanović i njegova bivša supruga Kija Kockar navodno pomirili.

Luna je pokušala da ostane smirena nakon toga, ali nije uspela pa je istrčala u suzama, a za njom su krenuli Zerina Hećo, Savo Perović i Jelena Krunić koji su je tešili.

Međutim Luna nije mogla da dođe sebi od šoka nako ove informacije, pa je sve vreme plakala.

Luna plače nakon što je čula da su se Kija i Sloba navodno pomirili, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Neću da slušam, namerno mi to rade. Došla sam ovde, namerno su mi pustili i da čujem ono. Došla sam ovde da se odmorim od svega. Boli me ku*ac šta oni rade napolju. Sebi sam život uništila. Neka budu srećni do kraja života, mogu li ja da nastavim život, imam li prava na to!? Sad sedim i gutam, namerno! Hoće svi da me gledaju ovako! Ispadam jadnica! Ne mogu da se veselim, ne mogu, hoću da idem da spavam - pričala je Luna u suzama.

Luna je potom otišla u garderober i tamo plakala dok ju je brat Adam Đogani tešio.

Adam teši Lunu, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ne daju mi mira ni ovde, kad će ova bol da prođe. Ja bežim od svih informacija, i sad čujem to ovde. Ne mogu više. Kad će ovo sve da prođe, osećam se jadno, ja sam jedna jadnica, i bednica! Ovo me ubija, ne mogu da verujem da me neko tako izigrao i iskoristio. Šta sam ja skrivila? Zašto? Je l' sam toliko loša? Sad će da mi zamere svi što opet plačem. Pustite mi da živim svoj život! Ja nikada neću biti ista osoba zbog svega toga. Ja ovde krv pišam, dok oni napolju uživaju u životu preko mojih leđa. Kako je mogao da se tako folira da me voli?! - grcala je u suzama Đoganijeva.

Nakon ovoga Đoganijeva je sve zadrugare zamolila da je ostave samu u garderoberu, a onda je cepala Slobinu majicu koju je sačuvala kao uspomenu.

Dorotea i Maja su slučajno ušle i začuđeno gledale Lunu koja je u tom trenutku brzo sklonila majicu, ali čim su one otišle nastavila je da radi isto.

Maja i Dorotea u šoku nakon što su videle da Luna cepa Slobinu majicu, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Kako je Luna cvilela zbog navodnog pomirenja, pogledajte u videu na početku teksta, a kako uništava majicu, pogledajte ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Max

    17. decembar 2018 | 13:02

    Ovo dvoje lazova i dalje zive preko Lunine grbace. Boba je u novinama ne zbog pevanja , ne zbog licnog uspeha nego kad se prica o "prevari" ili kada mu Luna da kadar. Kijicu lazljivicu da i ne pominjemo. Ona tek ne postoji bez "prevarena" price. Normalnim ljudima njih dvoje ne da su dosadili nego ne mogu vise da ih gledaju i njihove lazi i dalje mazanje i vredjanje inteligencije. Sakica fanatika su druga prica koji licne komplekse lece preko njene lazljive i dogovorene price. Luno prestani da pominjes ovo dvoje parazita i gledaj kako nestaju sa scene. Izdigni se iz ove price i nastavi zivot. Mlada si, lepa i zasluzujes srecu.

  • Colakove suve suze,imitacija

    17. decembar 2018 | 15:40

    Zena koja je zaista prevarena i javno osramocena i ponizena bori se svim silama da ne bude jadnica i zrtva,a ova sto je skakala po ozenjenom i rekla briga me sto je ozenjen bice moj,ona sad na sve nacine pokusava napraviti zrtvu od sebe,pa dokle vise zamena teza i promovisanje moralnog ljudskog dna?I kako je to zrtvica izmanipulisana kad je dala svoj pristanak da skakuce po ozenjenom?Ako neko sam pristaje na nesto kako je onda prevaren?Prevarena bi bila npr.da nije znala da je Slobo ozenjen,pa kasnije saznala,ili npr.da je neko naterao na silu..itd.a ovako,slabi argumenti...

  • Zeljana

    17. decembar 2018 | 12:51

    Kakva drama, molim vas aplauz!Što bi rekla Anabela, "vratite čoveka ženi".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA