U prošloj Zadruzi je upozorena zbog komentara na račun Anastasije, a kada Cecina ćerka čuje šta je Luna sad pričala o njoj - oduševiće se! (VIDEO)

- Godinama smo o tome pričale, godinama smo se savetovale. Ona je stvorena za to - pričala je Luna Savi Peroviću

  • 29

Luna Đogani i Savo Perović pričali su u spavaćoj sobi, a kada su se dotakli Anastasije Ražnatović pevač je blogerki poručio da u nekim situacijama izgleda slično kao Cecina ćerka.

- Znaš ti koliko meni u nekim momentima ličite. Ne znam kako. Kada se našminkaš. Da li zato što ste se družile... Nekako, imate mi dosta sličnih... Ne pokreta... Nju kada gledam po nekim intervjuima, vidim tebe u tim nekim stvarima. Ne u ovim izdanjima, nego u izdanju kada si u "Amidži šouu", i tako to... Ono kada je izašla pesma ( Anastasijina pesma "Savršen par",prim aut ), baš sam video da si je podržala i svidela ti se - rekao je Savo.

- Zato što ja nisam sujetna. Znaš koliko sam ja bila ponosna? Godinama smo o tome pričale, godinama smo se savetovale. Ona je stvorena za to! I glas i pokret... Ona je za svetsku scenu, ne za ovo... Kad je snimila pesmu ja se ujutru budim i, kunem ti se, kao da sam ja pisala, svaka reč. Pogotovo ona rečenica "Šta da kažem da ostaneš i izbrišem bes dok ljubiš me, a mrziš me..." - rekla je Luna i zapevala Anastasijin hit.

Luna i Anastasija iz perioda kad su se družile, Foto: Instagram

Blogerka je zatim nastavila da priča o Cecinoj ćerki.

- Ona je pisala tekst, kao da je meni pisala. Ja znam da je ona talentovana i da je ranije pisala te tekstove. Nisam mogla da verujem da je takvu pesmu napisala... Sa takvom emocijom je pevala tu pesmu. Osećam joj dok peva bol u glasu. Kao da je pisala i pevala 100 0dsto o nekoj svojoj situaciji - rekla je Luna.

- Ja nju u životu ne bih pljuvala. Ja se sprdala kao da me proganja... Ništa ružno ja nisam rekla. Ja sam nju sanjala. Ja ne znam zašto sanjam ljude u ovom zatvorenom prostoru koje inače ne sanjam. Sanjala sam je u izolaciji. Ona je bila iznad mene, tu njena reklama. Nikad za nju nisam ništa loše rekla, niti imam želju - navela je Đoganijeva.

- To se vidi -rekao je Savo Perović.

Pogledajte šta je Luna još rekla:

VIDEO: Juče histerisala, danas Luna kaže da se bez nje Sloba i Kija ne bi pomirili:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    18. decembar 2018 | 15:31

    Kad ne znaš šta si ,ti kaži da si bloger.

  • oo

    18. decembar 2018 | 21:47

    Bole Anastasija i Kija, je li Lunci? Sta bi ti dala da si na njihovom mestu.

  • maja

    18. decembar 2018 | 20:42

    Luna je blogerka bez bloga. Ona nema blog. Nikada ga nije imala. Imala profil na Instagramu. A taj profil ima svaki treci Srbin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA