≫ 

Glumiš mafijašicu, a ne čistiš crno ispod noktiju! Marko pobesneo na Doroteu i ščepao je za ruku, uletelo obezbeđenje! (VIDEO)

Dorotea je provocirala, a Marko je besneo i besneo...sve zbog toga što mu je dirala stvari

  • 2

Marko Miljković i Dorotea Jovanović ušli su u konflikt kada mu je plavuša dirala njegove stvari, posle čega je došlo i obezbeđenje. Marko se žestoko iznervirao, u jednom momentu je Dorotei i zapretio, ali ona je nastavljala da ga provocira i izbacuje iz takta. 

- To ne smeš da radiš! Da sklanjaš moje stvari odavde! Budeš li pipnula, završiće ti stvari ko zna gde! - vileneo je Marko.

- Stvarno? A završićeš i ti ko zna gde! - rekla mu je Dorotea.

- Te pretnje... Možeš da popušiš ku*ac i ti, i taj sa kojim pretiš! - besneo je Marko.

Marko i Dorotea u konfliktu/ Printskrin: TV Pink

- Odje*i, pi*ko smrdljiva, ne možeš mi ništa! - provocirala je ona.

Dorotea je zatim ponovo provocirala Marka dirajući njegove stvari, a on ju je jako uhvatio za zglob, a ona je počela da vrišti.

Marko zgrabio Doroteu za ruku kad ga je provocirala/ Printskrin: TV Pink

- Šta glumiš, mafijašicu neku? To kod kuće... Taj ko te vaspitao, njemu skidaj stvari! Meni možeš samo ku*ac da diraš i to kad ti dozvolim! To što ne čistiš crno ispod noktiju, to nije moj problem - govorio joj je Marko.

- Trandžo jedna! Napolju si pi*ka! Napolju nema obezbeđenja da te brani - rekla mu je Dorotea i govorila kako je on niko i ništa, a Miljković joj je onda zapretio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🐤

    18. decembar 2018 | 22:00

    Sve neke fine face,a kad udju ugarderober da se presvuku idoteraju vade stvari pa ih mirisu cistunice,nemaju vremena da ih operu ,fuj.

  • Eni

    18. decembar 2018 | 22:47

    Ponasa se izvestaceno i ulicarski sa sve piskavim glasom .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA