≫ 

Kija Kockar se oglasila i otkrila da li će biti u žiriju Zadrugovizije (FOTO)

Pobednica "Zadruge 1" je svojom objavom razrešila sve dileme

  • 88

Veliki šef je pre nekoliko dana doneo odluku da će novo izdanje "Zadrugovizije" biti 23. decembra, a od te informacije šuška se ko će biti u žiriju ovog takmičenja. Često se pominjalo i ime pobednice "Zadruge 1" Kristine Kije Kockar, koja je nakon ovih spekulacija rešila "da preseče" i da otkrije da li će ona ocenjivati kandidate.

- Ne, naravno da nisam u žiriju "Zadrugovizije" - napisala je kratko Kija na Instagramu.

Evo i objave:

Objava Kije Kokcar Printskrin: Instagram/kija_kockar__official

Podsetimo, u novoj "Zadrugoviziji" videćemo 16 nastupa, a redosled kandidata i ko uopšte učestvuje možete pogledati OVDE.

VIDEO: Masa oduševljeno skandira Kiji posle nastupa na Zadrugoviziji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • oo

    22. decembar 2018 | 16:00

    Steta, ja bih bas volela da bude u ziriju! Sa jedne strane zato sto je prva pobednica Zadruge, sa druge strane jer je kroz Zvezdice vec stekla iskustvo u ziriranju. Osim toga ima sluh za muziku i zna neverovatan broj pesama, kako domacih - tako i stranih. Nadam se da ce u nekoj od buducig Zadrugovizija ipak biti u ziriju (To bi sa sigurnoscu bila najgledanija Zadrugovizija 😁).

  • Sasa

    22. decembar 2018 | 20:11

    Normalno je da nece da ucestvuje u ovoj sprdacini...ima zena pametnija posla,sprema se za novu godinu u svedskoj....neka se djogaji raduju,ionako nemaju posla...

  • Bejbi

    22. decembar 2018 | 18:58

    Steta Kija bi bila jedina lepa i pametna na sceni Zadrugovizije , a i gledanost bi bila velika ovako.ce biti jedno veliko nista

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA