"Ne depilira se često, ali ne smeta mi..." Nemanja izneo šokantne detalje koji se tiču Lunine intime, pa otkrio kakav plan ima!

- Imam ozbiljne planove sa njom. Zaprosio bih je istog trena. Ona me spominje svaki dan i verujem da oseća isto što i ja - objasnio je Tošić

  • 29

Nemanja Tošić iz Zadruge je diskvalifikovan u noći između 6. i 7. novembra, nakon što je fizički nasrnuo na Branislava Radonjića Brendona.

Međutim, ne prestaje da misli na Lunu Đogani koja, takođe, njega često spominje i to sa širokim osmehom, a sada je Tošić otkrio neke detalje koji joj se možda i neće dopasti.

Kako je rekao, Luna se ne depilira često, ali mu čak i to nedostaje.

- Svaki deo njenog tela mi nedostaje. Njen osmeh, glas, kosa, dodir, pogled... Čak mi je simpatično i kad histeriše na mene. U rijalitiju se opusti i ne vodi računa o svom izgledu. Retko se depilira... To što je dlakava ne smeta mi uopšte, takvi su uslovi tamo, ali i do kraja života da bude dlakava neće mi smetati. Znam da zvuči smešno, ali verujte mi da mi ni dlakava ribica ne smeta, kad je muškarac zaljubljen iskreno, on vidi više od običnih fizičkih aduta - izneo je šokantne detalje Nemanja.

Kako je rekao, ljubav prema Luni jača je nego dok je bio u Zadruzi.

- Dok je gledam preko ekrana srce hoće da mi iskoči. Jedva čekam da izađe iz Zadruge ili da uđem da naš odnos podignemo na viši nivo. Imam ozbiljne planove sa njom. Zaprosio bih je istog trena. Ona me spominje svaki dan i verujem da oseća isto što i ja - objasnio je Tošić.

VIDEO: Kija: Luna bi pre izabrala moj uspeh nego Slobodana!

(Telegraf.rs/Izvor: Rijaliti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kremica

    25. decembar 2018 | 16:14

    Sve je to uslo u staz "dame". u svojoj je kuci i moze da radi sta hoce, pa i da popusti u odrzavanju higijene. Covek fudbaler, naucio da bude okruzen dlakavim osobama. Sutra ce svi Lunini fanovi da krenu njenim stopama, pa ljudi ona je modna blogerka ! HIT za 2019 g. - Ne stidi se svog porekla, pokazi dlake, jer covek je postao od m...…!

  • Svašta

    25. decembar 2018 | 15:20

    Sto si ti druze Bogu zgrijesio?!

  • Ana

    25. decembar 2018 | 17:07

    Blago kuci koju luna zaobidje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA