≫ 

"On je bio moje mače, bilo mi ga je žao!" Kijina mama progovorila o vremenu kad je hranila Tošića, pa otkrila nove detalje

Nakon što je Jelena Karleuša otkrila detalje nikad ispričane priče o Dušku i Kijinoj mami, Nadica se rado prisetila svega u vezi sa Tošićem

  • 29

Nakon što je Jelena Karleuša sinoć kod Ognjena Amidžića prvi put ispričala priču o njenom suprugu Dušku Tošiću i Kristininoj mami Nadici, oglasila se i ona. 

Nadica je otkrila da Kija zna za tu priču, kao i to da se ona rado seća tih momenata i da joj je drago da se seća i Duško, koji je danas među najuspešnijim sportistima.

- Mnogo mi je drago da me se Duško setio, ne možete ni da zamislite koliko mi to znači! Toliko zahvaljujem zbog toga. Toliko je divan momak! Kada je dolazio kod mene u restoran zvala sam ga "mače". On je bio mače moje! Neću citirati Jelenu kada je rekla da je bio "mali i siromašan", reći ću da je bio mali i skroman - oduševljena je bila Nadica rado se sećajući priče u vezi sa Duškom.

Kija i njena mama Nadica/ Foto: ATA Images

Nadica inače radi kao konobarica u restoranu u koji dolaze sportisti, a tamo je zaposlena već 29 godina.

- Sve ih znam, ali me dirne ovako kada me se sete, pogotovo kada su uspešni koliko i Duško. Ja sam za njih tamo samo konobarica, ali valjda me zapamte svi pošto sam tamo jedino žensko. Jako volim tu decu. Kada je Duško dolazio u restoran, odmah sam zapamtila da je iz Orlovata, jer smo imali jednog kolegu koji je odande. Bio je mnoogo simpatičan i, eto, i sam se seća kako ponekad umela da im dajem repete. Bilo mi ih je žao... Dođu gladni, pa neka se makar deca najedu lepo - ispričala je Nadica za Telegraf.

Jelena Karleuša i Duško Tošić/ Foto: Telegraf

Budući da je Jelena u više navrata ranije izvređala Kiju na društvenim mrežama, a da je upravo zbog ove priče koju joj je Duško ispričao prestala to da radi, Nadica je otkrila kako ona na to gleda posle svega.

- Mene to ne zanima. Jelena je sinoć uradila lep gest. Šta ja tu da pričam? U tome je Kijina i moja veličina, jer nikada nismo neke stvari želele da komentarišemo i iznosimo. Jeste moja ćerka, ali sama mora da vodi svoje bitke. Uostalom, to je sve deo tog njihovog šoubiznisa. Ni dok sam bila rijaliti mama nisam želela da ratujem, ne moram ni sada. Zašto bih komentarisala te stvari, nema potrebe. Svako neka radi šta hoće. Kija je odrasla osoba, zna sve sama - zaključila je Kijina mama.

Šta je sve Jelena ispričala sinoć u emisiji "Amidži šou" pogledajte OVDE.

VIDEO: Kijina mama se srdačno pozdravila sa Kaćom Grujić. Da li i sa njom ima neku istoriju? 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GISKA

    26. decembar 2018 | 18:42

    GOSPODJA JE MOGLA DA SVASTA KAZE,,ONDA KADA JE JELENA VREDJALA KIJU,,,NIJE..TO SE ZOVE KULTURA.

  • SLAĐA I JOVAN

    26. decembar 2018 | 17:01

    BRAVO,BRAVO ,BRAVO GOSPOĐO.VIDI SE NA KOGA JE KRISTINA.SVE POHVALE.

  • Marija

    26. decembar 2018 | 16:20

    Humana i dobra žena,Dušku je ostala u sećanju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA