≫ 

"I ti si tukla Slobu, pa šta?!" Luna napala Zoricu zbog Baneta, ona skočila na krevet i održala joj predavanje posle kojeg je zaćutala! (VIDEO)

Luna je besnela na Zoricu zbog Baneta i Zerine, na šta joj je pevačica momentalno odgovorila tako da Đoganijeva više nije imala šta da kaže

  • 31

Luna Đogani razbesnela se zbog toga što pojedini brane Baneta Čolaka, a ona je na Zerininoj strani, pa je između ostalog verbalno napala i Zoricu Marković, koja joj je na kraju održala lekciju.

- Sram te bilo! Nemoj da mi se foliraš, napolju su ljudi koji te gledaju! Ja sam svoje ispravila! - vikala je Luna prvo Banetu.

- Svaki je*eni dan je maltretiraš! Ideš za njom, maltretiraš, i vi svi koji ga branite ste isti kao on. Ovu psihopatu nemoj da braniš - poručila je na kraju Zorici.

- Ti si tukla Slobu, a ne ja! - rekao je Bane Luni, a zatim se Zorica obratila njoj.

Luna besni na Baneta/ Printskrin: TV Pink

- Ne skači više na mene, Luna, budi dobra. Ne diram te, ne diraj me. Imam pravo da kažem šta hoću. Je l' ja tebi branim da braniš Zerinu? I ti si tukla Slobu, pa šta? Sjaši s mene, ništa ti rekla nisam - rekla joj je Zorica.

- Jesam, zaslužio je! Mene Sloba nije maltretirao psihički - rekla je.

Zatim je Luna prebacila Zorici kako je rekla za nju da je "ku*va" i "pevaljka", zbog čega se Zorica popela na krevet i odražala joj predavanje.

Zorica se obraća Luni/ Printskrin: TV Pink

- Mi ne znamo njihov život, ja to tvrdim. I ko je ovde kriv. Devojka mi ništa nije uradila, imale smo raspravu i završile. A on je juri, jer je opsednut. Nema potrebe da se ja sa tobom svađam, a ti ako želiš sa mnom, skači i dalje. Nemoj na mene, ja nemam ništa s tim, veruj mi - završila je Zorica, posle čega je Luna samo rekla "ok", rasprava se završila i razišle su se.

Pogledajte snimak na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strahinja

    27. decembar 2018 | 13:27

    Nasle se istog morala Luna i Zerina.

  • Ivan

    27. decembar 2018 | 13:30

    Ajde sto Luna i Krunicja brane Zerinu...iste su. Ali Matora. Sta joj bi.

  • Marko

    27. decembar 2018 | 10:17

    Tragedija realnosti .Luna daje savete o zivotu .Pokri se usima inastavi da glumis .Niko ti neveruje .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA