≫ 

Skandal koji je skamenio sve! Jelena Krunić iz sve snage pogodila Milana Miloševića u glavu, on odmah izleteo napolje! (VIDEO)

Skandal se dogodio u gluvo doba noći, a Jelena je posle toga završila u zatvoru

  • 19

Jelena Krunić sinoć je tokom emisije koju je vodio Milan Milošević pogodila njega iz sve snage flašom u glavu sa drugog kraja stola! 

Bane i Zerina su se svađali i tokom svađe Čolak joj je opsovao majku, zbog čega je Jelena pobesnela. Nameravala je da gađa Baneta, ali je pogodila Milana, koji je odmah nakon toga sa obezbeđenjem izašao iz Bele kuće.

- Nemoj neko da mi pominje majku! - vrištala je Jelena dok ju je obezbeđenje držalo, a uspela je da razbije časšu o pod.

Printskrin: TV Pink

Jelena je nakon incidenta provela noć u zatvoru, a jutros se vratila u Belu kuću. Dok je izlazila iz zatvora nije izustila ni reč, a tako je bilo i dok je kroz Belu kuću prolazila do garderobera.

Ovim povodom kontaktirali smo Milana, koji nam je rekao da se dobro oseća i da se sve završilo bez posledica.

- Dobro sam i sve se dobro završilo. Naravno da mene niko nije namerno gađao, medutim, nema opravdanja za nepromišljenost koja je preovladala u tom trenutku. Nikako ne odobravam agresivno ponašanje pogotovo ako stradaju nevini! Kao profesionalac vratio sam se u emisiju i dovršio je do kraja a ja se osećam dobro i siguran sam da udarac flašom neće ostaviti posledice. Ova situacija neka posluži kao primer drugima kako se ne treba ponašati i reagovati.

Milan Milošević/ Foto: ATA Images

Pogledajte Jelenin izlazak iz zatvora:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • oo

    27. decembar 2018 | 15:19

    I sta sad? Opet nista, nikakva diskvalifikacija agresivne Krunicke? A ovog Milana je kaznio Bog, jer se u ovoj sezoni i on sve vise blamira podrzavajuci Lunu i Zerinu. Zerinu je takodje odmah stigla kazna kroz onaj pad, jer je veliki lazov, unakazi onog jadnog Baneta.

  • Jovan

    27. decembar 2018 | 20:52

    Ko štiti ove trandze Jelenu i Zerinu. Odavno su zasluzile diskvalifikaciju, kao i Luna i Aleksanra i David.

  • Sanja

    27. decembar 2018 | 14:54

    Narkomani u apstinenciji!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA