Prijatelj Draganinog bivšeg ljubavnika otkrio sve detalje njene veze sa Pavlom i razlog zbog kojeg se nije razvela!

- Oni i te kako imaju emocije, ali ona drži distancu kako ne bi sebe diskreditovala i zato je tako hladna i zato se kao pravi da su oni samo drugari - kaže Pavlov drug

  • 3

Nedavno je u Zadrugu ušao Pavle Jovanović, bivši ljubavnik Dragane Mitar, a ona kada ga je ugledala na vratima Bele kuće nije mogla da obuzda svoje emocije, pa je briznula u plač.

Tada se proširilo da su njih dvoje tokom njene bračne krize bili u vezi, koja se sporazumno prekinula kada je zadrugarka shvatila da želi da da drugu šansu braku sa Sinišom Dragutinovićem.

Međutim, kako se navodi, njih dvoje su izgradili veoma jak odnos,  a prema rečima Pavlovog dugogodišnjeg prijatelja Aleksandra Ćosića i dalje se vole, ali to ne žele da priznaju javno i pred rijaliti kamerama.

- Pavle je jedan meda širokog srca. On nije poročan, jako dobro peva i žao mi je što nije pokazao druge svoje kvalitete, već ispada ljubavnik i lepi mu se ta etiketa momka koji je ušao tamo da bi trčkao za nekom devojkom - priča Aleksandar.

Pavle Jovanović, Printskrin: TV Pink

Aleksandar tvrdi da ukoliko se desi da za Novu godinu u Zadrugu uđe Draganin muž neće biti nikakvih problema, jer su bračni par i Jovanović dosta vremena svojevremeno provodili zajedno.

- Dragani Mitar hvala što je on ušao u Zadrugu preko nje. Ona nije bila zadovoljna u svom braku, pa je u toj vezi želela da proba nešto novo. Ona je živela tada sa suprugom, ali nikakvih dodirnih tačaka više nisu imali. Ona se sve vreme čula tada sa Pavlom. To je bila savršena veza puna ljubavi i razumevanja. Često su izlazili zajedno i dolazili u naše klubove. Međutim, ona nije znala kako da izađe iz te svoje zone komfora koju je imala sa mužem i zato su raskinuli ona i Pavle - objašnjava prijatelj.

Dragana Mitar, Printskrin: TV Pink

Pavlov prijatelj ističe i da je ovaj zadrugar veoma popularan u estradnim krugovima i da ima veliku podršku domaćih pevača sa kojima sarađuje i koji su oduševljeni njegovim boravkom u Zadruzi 2, a zatim je Aleksandar ispričao i kako smatra da između Pavla i Dragane još uvek postoje emocije koje ona ne želi da prihvati.

- Oni i te kako imaju emocije, ali ona drži distancu kako ne bi sebe diskreditovala i zato je tako hladna i zato se kao pravi da su oni samo drugari. Ne bih voleo da on non-stop nešto trčka za njom - zaključuje Aleksandar.

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    30. decembar 2018 | 00:42

    Majke mi , nemogu da verujem, bila ljubavnica rodila mu dete , posle preljubnica , izigrava zrtvu, sta je ovo, sto se nije razvela, zasto je ostala u braku , jadnica, i zadrugati je podrzavaju gde je svetinja braka, gde je Mica, novinari, strasno za gledanje kako ova svetica glumi, a Lunu razapeste na krst, zena od coveka napravi monstruoma🤔

  • Jeca

    30. decembar 2018 | 01:00

    Koliko kod ovaj Karadjordje odvratno izgleda, ima pravo sto ovako prica o zenama, kad gledam ovu Draganu mini se gadi, nasta je sve spremna, ne verujem da ce narod jos jednom biti glup i slep

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA