≫ 

Jezivo! Miki se lupao kamenom o glavu zbog žestoke svađe sa Suzanom, ona počela da vrišti, prišla mu, Đuričić je gurnuo! (VIDEO)

- Skloni se od mene! - viknuo je Miki nakon što mu je Suzana prišla kad je videla da je sve otišlo predaleko, nakon čega ju je odgurnuo od sebe

  • 13

Miki Đuričić priredio je Suzani Perović iznenađenje, pa joj je po zadatku Drveta mudrosti uz podršku nekoliko zadrugara izjavio ljubav.

Dok su plesali Suzani je bilo vidno neprijatno, pa je ples prekinula uz izgovor kako mora da skuva kafu!

Printskrin: Zadruga Official

Mikija je ovo dovelo do ludila, pa je sa Suzanom započeo neprijatan razgovor u kojem joj je skrenuo pažnju da nema nimalo poštovanja za njega, dok se ona "vadila" rečima kako je tužna zbog porofice.

- Miki, znaš kako ja funkcionišem. Sedi ovde da piješ kafu. Ne možeš da se dereš na mene, jer znaš u kakvom sam stanju. Opet mešaš babe i žabe, ovo je posao. Ja sam ceo dan neraspoložena zbog svoje porodice - pričala je Suzana.

- Tokom igre si pet puta rekla kako moraš da kuvaš kafu. Moraš da budeš samokritična. Ovog puta si pokvarila sve! Ja ti ništa neću govoriti - rekao je Miki.

Suzana nije želela da prizna da je pogrešila, Printskrin: Zadruga Official

Međutim, nakon što Suzana nije želela da prizna da je pogrešila, Miki je pobesneo, uzeo je u ruku kamen i počeo je da se udara o glavu!

Suzana je vrisnula da prekine, prišla mu je, ali Đuričić ju je gurnuo od sebe i sa stola bacio šolju i još nekoliko stvari koje su bile na njemu.

- Skloni se od mene! Sad si ti meni tri puta nabacila grižu savesti da si s*ebana zbog porodice. Moraš uvek da mi use*eš zbog porodice, da sam ja pogrešio. Vidiš da nisam normalan, koji ću ti ja ku*ac?! Meni to nije posao, meni je to emocija. Moraš da se pose*eš po svakom mom gestu - besneo je Miki.

Miki se udara o glavu, Printskrin: Zadruga Official

Nakon žestoke svađe Suzana je Bori Santani rekla kako navodno želi da izađe iz rijalitija.

- Za mene je ovo kraj, šta ja tražim ovde?! Šta god i kako god, ovo nije način da se on tako ponaša prema meni. On jako dobro zna šta je meni najbitnije. Neću da budem deo ovog cirkusa, imam razog zašto to neću, a to znamo samo on i ja - pričala je Suzana.

- Znam Suzo, ali to nije način da prestaneš da razgovaraš sa njim - rekao joj je Santana.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA