≫ 

Moj tata i očuh su najbolji prijatelji! Luna nije skidala osmeh sa lica kada je videla svoju porodicu, a evo šta su joj Anabela i Gagi poručili! (VIDEO)

- Evo vidite na koga nisam normalna. Ove godine je sve drugačije! - poručila je Luna

  • 37

Luna Đogani dobila je priliku da se čuje sa svojom porodicom, a tokom razgovora sa svojim najmilijima nije skidala osmeh sa lica.

Đoganijeva se prvo čula sa sestrom Blankicom, a onda i sa ocem Gagijem i majkom Anabelom koji su tom prilikom pozdravili i Adama.

Blogerka je istakla da joj je posebno drago što su svi bili veseli i raspoloženi, a ovom razgovoru prisustvovao je i Lunin očuh Andrej Atijas.

- Luna, Adame, volim vas mnogo, želim vam srećnu Novu godinu. Luna, da znaš da sam ti napravila čestitku - poručila je njena sestra Blanikica.

Luna i Adam razgovaraju sa porodicom, Printskrin: Tv Pink

- Ćao, srećna Nova godina, ljubi te tata. Svi smo na okupu, super nam je - poručio je Gagi.

- Luna, Adame, čuvajte se. Čekamo vas oboje. Čekamo vas na kraju, samo osmeh na lice - poručila je Anabela Luni.

- Evo vidite na koga nisam normalna. Ove godine je sve drugačije! Videla sam da je je Blankici ispao zub. Moj očuh i moj tata su skoro najbolji prijatelji, i ja sam ponosna na to - izjavila je Luna nakon odgledane čestitke.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

VIDEO: Luna poručila Anabeli da ugrađuje silikone u grudi, Miki je spustio do podruma

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...dublje

    30. decembar 2018 | 22:41

    Jao,jao,Djogancijevi i poremecene vrednosti,ah ljukjeta verovatno bi i ti volela da nisi to sto jesi,ali ,bas zato ne treba toliko da letis po nebesima,jer ti i tvoja porodica ste sinonim za sve najgore sto postoji ceo Balkan i sire vam se smeje.Toliko si se zaletela,toliko si arogantna,puna sebe,nerealna u realnosti gde bi svako propao ispod tri dna,u ovoj sezoni dokazujes da si jos gora nego sto smo mislili,sujeta i lazno samopouzdanje ,a negde u dubini duse svesna da je nula...prazna sa osemhom usiljenim,kad zine kao da joj vade umnjake,tuga jedna tuzna,nema reci za opisati ovaj mulj.Centrifuga na maksimumu ,samo da vam ljuljeta ne ispadne iz bubnja.

  • Pero

    30. decembar 2018 | 23:52

    Sada shvatam tvoje postupke u zadruzi1,tisi imala sex sa covekom pored njegove zene.

  • Svetlana

    30. decembar 2018 | 22:23

    Dobro si rekla. Niste normalni svi. Bijete se, svadjate..drogirate kako sama isprica. I zato jesi takva. Nemas vaspitanje a niti znas ceniti vrednosti. I takav primer porodice, ne bi trebao biti primenjiv na ovim prostorima. Hvala za slanje komentara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA