Maskirani muškarac na novogodišnjoj žurki mahao pištoljem, pa ga uperio u bivšu učesnicu Zadruge!

- Posle nekog vremena taj dečko se vratio, obavio je šal oko lica pa ga niko nije prepoznao i tada je pred svima izvadio pištolj - kaže Smiljanićeva

  • 8

Bivša zadrugarka Marija Ana Smiljanić poslednji dan 2018. godine provela je radno,  pevačica i gosti jedne prestoničke kafane gde je ona  pevala doživeli su scenu kao iz horor filma.

Dok su se svi zabavljali i slavili uz muziku i alkohol, nepoznati mladić je u punom lokalu izvadio pištolj i krenuo ka Mariji Ani.

- Pevala sam dnevnu žurku u kafani i prišao mi je dečko od oko 25-26 godina da mi traži da mu otpevam neke pesme... Nakon toga sam otišla za drugi sto i tada je on napravio dramu pa valjda zapretio pištoljem - kaže Smiljanićeva.

Marija Ana Smiljanić, Foto: Nikola Tomić

- Tu je bio gazda lokala koji ga je odmah izbacio, pa je sve prošlo mirno, ja nisam ni shvatila šta se desilo - objasnila je pevačica.

- Međutim, posle nekog vremena taj dečko se vratio, obavio je šal oko lica pa ga niko nije prepoznao i normalno je ušao u kafanu. Tada je pred svima izvadio pištolj. Ja sam pomahnitalo potrčala ka WC, iskreno, nije mi bilo svejedno... Nikad mi se na nastupima nije desilo da neko maše pištoljem - priča Marija Ana.

Bivša zadrugarka otkrila je kako se osećala kada je mladić potegao pištolj na nju, ali i šta misli zašto je uradio tako nešto.

Marija Ana Smiljanić, Foto: Nikola Tomić

- To je mlad dečko, ne znam ni šta je bio razlog, mislim da je to što nisam pevala pesme koje je zahtevao. Dok ja nisam bila tu gazda kafane ga je opet izbacio pa se sve nekako završilo. Jesam se uplašila, u jednom trenutku je i među ljudima u lokalu zavladala panika. Onima koji nisu videli šta se desilo sam viknula sa bine da se sklone u toalet kako bi se zaštitili. Sva sreća sve se dobro završilo - zaključila je pevačica.

VIDEO: "Strašno!" Marija Ana prekinula intervju zbog Filipa

VIDEO: Kija: Sloba je obeležio ceo moj život

(Telegraf.rs/Blic.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alex

    2. januar 2019 | 14:58

    Koji strasni komentari ljudi koji drugima zele nesrecu! Poslusajte prvo kako devojka peva, pa se onda izjasnite o njenim glasovnim sposobnostima. Devojka ima fantastican glas, Ali ne moze doci na red od silnih netalentovanih nazovi zvezda koje iskacu iz frizidera svaki dan!Poslusajte Ljubav nije za slabice. 👍

  • Radojica

    2. januar 2019 | 14:52

    To je ona sto ju je Bane Colak "overio" i falio se tim dostignucem !

  • J

    2. januar 2019 | 09:59

    Samo jos ovu treba da gledamo po novinama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA